Från 1 till 2 barn..

Idag blir Ralf redan 1 månad!!! Vart rinner tiden iväg... så sjukt. Om det gick fort när Frank var bebis så tycker jag nästan att det går dubbelt så snabbt nu!

Bästa månaden i mitt liv iaf. Så berikat med kärlek ❤️ Jag tror verkligen att vi var menat en familj på 4.. för allt känns så mycket enklare och självklart!

Nu vet jag ju sen tidigare att med barn så går allting i perioder och om någon tid är enkel så är det kanske just den första tiden om allt gått bra och man får en snäll bebis dvs! Men än så länge så har vi blivit bortskämda med en snäll och nöjd bebis förutom knorrandet då! Men inte mycket skrik och väldigt snäll, Frank har även hanterat detta superbra. Vi märker inte av någon avundsjuka på lillebror eller sånt! Han vill så gärna vara med och hjälpa till med Ralf. Gärna vid blöjbyten oså! Jag fick han tom att hjälpa mig torka vid en bajsblöja! bästa lilla hjälpredan!

Jag känner mig inte otillräcklig (än) jag har kärlek att ge till båda och jag älskar dom lika mycket! Känns nästan som att jag uppskattar barnen mer nu när jag har mina 2!

Sen känner jag mig sååå mycket lugnare som mamma. Jag grejar allt! Den känslan har jag! Önskar att man kunde få känna såhär vid första bebisen.. allt blir så mycket lättare när man gjort det förut och man minns också att allt har sitt slut. Det gör att man njuter och accepterar allt lättare. :)

Simon och jag har heller inte haft några diskussioner kring bebis eller barnen. Vi har fått våra roller i familjen och när jag tar hand om bebisen så har han annat att göra, jag menar när Frank var bebis så fick ju jag sköta om det mesta pga amningen osv.. men under den tiden så behövde ju Simon inte göra någonting.. så påfrestande att se han bara ”chilla” medan man själv slet och var en levande napp med en bebis klistrad på sig. Nu har han ju Frank att fixa om och hemmet eller serva oss. Så jobbet blir mer jämt fördelat även om jag tar bebisen mer så tar ju han Frank mer. Sen passar vi självklart på att ”byta barn” när vi kan, att jag myser och leker med Frank och han bebisgosar. :) perfekt!
Har ni några frågor så ställ gärna!

Gillar

Kommentarer

Linnéa,
Skönt att läsa detta när man precis gjort sin första natt som en familj på 4! Ska bli spännande att se hur man roddar över detta med tiden 😊 hittills har storebror tagit lillebror med ro och glädje ♡
www.nouw.com/hedstromss