Framme i paradiset!

Flygresan gick faktiskt över förväntan!! Frank somnade direkt efter att han fått äta en sen middag 23.00 ... sen sov han tills dess att frukosten serverades och då var det endast 2h kvar. Lyx!! Jag tyckte att de första 3h var smärtfria men efter det så började jag få krämpor överallt... kunde inte hitta en bra sovposition överhuvudtaget och benen kändes jätte svullna! Så jag fick gå upp och gå väldigt mycket och tänkte för mig själv att detta skulle bli den värsta flygresan jag någonsin gjort! MEN då somnade jag till och blev väckt av en bebis bredvid oss typ 4gng... så irriterande! Men när jag väl vaknade till ordentligt då hade jag sovit igenom nästan 4-5h!! Det kändes som typ 45min sammanlagt! Sådan lycka att se att det istället var 3h kvar (1h kvar till frukosten) istället för typ 7!!!!!! Så jag barn helt överlycklig sista 3h... kändes bättre i kroppen då också och man kunde vila i bra positioner.

Väl framme så hade vi ca 1,5h transfertid att ta oss igenom med... som tur är så kunde man kika på de vackra omgivningarna så tiden gick snabbt.

Framme vid vårt hotell så kunde vi inte annat än att LE, ni vet när bilderna från hemsidan inte riktigt överensstämmer med verkligheten? Fast denna gången till det bättre! Vackrare än vad bilderna visade och ja 10poäng enligt oss!! Vilket hotell!! WOW
vi tog en lunch på bistron där det serverades sallader och hamburgare. Perfekt!
Efter lunchen så gick vi ner till stranden, så fint!! Vattnet här är inte så klart pga den lilla floden men ändå sååå fint! Vi kommer besöka andra stränder definitivt :)

Efter lite barhäng vid stranden med en Virgin Colada så gick vi upp till poolen för att bada lite mer, såhär ska en barnpool vara.. 50cm överallt så att man bara kan flyta omkring tillsammans. Underbart!
Efter badet så tog vi en tripp in till Grand Baie köpcenter för att köpa solbrillor till älsklingen som lämnade dom hemma .. vi köpte även simpuffar till ärmarna så att Frank kan få träna på att simma som han gillar så mycket! ❤️

På kvällen testade vi All inclusive buffén, vi tog båda indiskt & sen en av dom godaste pastan vi ätit!! Pesto, parmesan, tortellini fylld med ost. Alltså den var gudomlig!!! Nu ska vi göra kvällen här tillsammans för vi alla är så jäkla trötta! Känns som vi varit vakna i flera dygn vilket vi typ har också.. hoppas på en god natts sömn.

Gillar

Kommentarer