FRÅGESTUND

Tänkte nu dra igång en frågestund under dagen här! Så passa på att ställ era frågor så ska jag svara på dom så fort jag kan i ett inlägg.. ni kanske har frågor kring amning, rutiner, sex, kärlekslivet, mammarollen, svårigheter, om mig, simon? Osv! Jag svarar på ALLT!

Gillar

Kommentarer

Viktoria Bergh
,
Hej åh tack söta!! 😊 jag har skrivit mycket om ex on the beach i tidigare frågestunder så sök i bloggen på frågestund så kommer du kunna läsa där 😊 Kram!
Viktoria Bergh
,
Hej jag har skrivit om detta i tidigare frågestund 😊 så om du söker i bloggen på frågestund så kan du läsa om allt i tidigt skede av graviditeten. kram!
Viktoria Bergh
,
åh vad mysigt! jag förstår 😊 jag har skrivit allt om ex on the beach i tidigare frågestunder så om du söker på bloggen efter frågestund så kommer du finna allt 😉 hih kram!
Viktoria Bergh
,
oj bra fråga! Jag hade skyllt på urinvägsinfektion isåfall;) hih.. jag hade inte det problemet då jag jobbar mot mina egna kunder och har inte samma kontakt med kollegor på det viset. var ju trött och kissnödig osv i början samt illamående. men fick smyga lite i början sen var jag tvungen att berätta i god tid för tror mer på att du då får förstående kollegor/kunder som kanske kan peppa dig tom. tyckte det var svårare att berätta för folk jag känner väl än folk jag inte känner så bra alls. och skulle något hända med missfall osv så hade jag ju garanterat fått stöd också från alla de ja berättat för, så man ska ju egentligen inte va för rädd för att berätta. 😊 lycka till!
Viktoria Bergh
,
Jag har skrivit om hur jag berättade och allt i tidigare frågestund så sök på bloggen "frågestund" så kommer alla svar där 😉
Viktoria Bergh
,
Åh stort grattis vad mysigt!! jag försöker lägga upp mer och mer träning i bloggen så håll dig uppdaterad 😉 lycka till! det kommer gå kalas!
Viktoria Bergh
,
Hej Lulu 😊 har skrivit om allt kring ex on the beach i tidigare frågestund här på bloggen. så sök på frågestund så kan du läsa om allt 😊! kram
Viktoria Bergh
,
Hej Zaneta och tack! har skrivit om allt det där i tidigare frågestund här på bloggen, så sök på frågestund så kommer allt upp! 😊 kram
Viktoria Bergh
,
ja de har vi emelie ör så himla go!! ska snart träffa henne 😃 tack! kram
Sara
,
Hej Jag undrar ifall ditt x Nicklas fortf e bra vän med Simon ? Dom syns inte tillsammans längre på insta . Va hände me deras bromance