Fotografering i Hofors

Tänkte berätta om fotograferingen vi var iväg på för lille Frank.

Vi tog bilen till Hofors och resan dit gick superbra förutom en liten bajsolycka i bilen då det inte fanns skötbord på macken så fick vi byta blöja i bilen.. såklart han skulle bajsa samtidigt som blöjan åkte av .. bodyn vart helt nerbajsad men vi hade ju med extra kläder så det löste sig
>
Studion var helt fantastisk! Vilken mysig industrilokal hon har där det fanns ett rum för oss föräldrar att hänga i så länge som hon gjorde sin magi. Vi fick fika på choklad och kakor och te medan hon försökte få Frank att vaggas till sömns! Hon var väldigt duktig på att få han att känna sig lugn och trygg och vi fick självklart vara med och kika när hon fotade men vi kände att det kunde vara bra att hålla oss lite i bakgrunden under tiden som han försökte somna. Bilderna blir ju bäst när bebisar sover för då kan hon placera dom så bra. Och BRA blev det! Vi har fått ett smakprov från fotograferingen och här är resultatet.
familjen♡

Om ni vill boka en fotografering för nyfödd eller barn så ska ni vända er till henne! Så himla proffsigt och mysig upplevelse! Bilderna är bonus känner jag då fotograferingen i sig var så härlig!
Ni hittar henne på www.favoritfoto.se eller instagram där hon heter @fotograf_annsofieaberg

Gillar

Kommentarer