Förvärkar och förkylning?

Inte lätt att roa denna lilla krabat idag när han är pigg och vill leka och själv vill man bara ligga på soffan och vila! Han har varit väldigt duktig och leker mycket själv iaf.. lilla skrutten.

Sitter i soffan nu och har börjat få ganska onda förvärkar, mest i ryggen! Älsklingen är iväg och köper pizza & kebab till oss, hoppas man får i sig lite mat iaf. Har ju dessutom börjat känna mig förkyld! Har inte riktigt tid med att bli sjuk nu känner jag...
Åh vilket krystat leende jag fick till.. hahah kan föresten förvärkar starta i ryggen? Kanske blir utvecklat till något annat detta... man kan ju hoppas!! får ta ett bad efter maten och se om de lindrar..

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Spännande, kul att följa hur det går för dig nu! 😃
Jossan
,
Jag hade så ont i ryggen i samband med förvärkar. Främst i svanken. Närmare förlossningen desto värre blev det. Nätterna innan förlossning fick sambon massera och hjälpa till, jag duscha mitt i natten. Allt tänkbart. Under förlossning fick jag saltvattenkvaddlar (sprutor) på 4 ställen på ryggen som tog bort smärtan. Såååå skönt. De verkade i några timmar och jag hann precis få ut dottern innan smärtlindringen försvann. Så för mig var ryggsmärtan kopplad till förlossningen! Lycka till!
Johanna,
Såå himla spännande! Du får nästan se till att hoppa ner i en bubbelpool, känns som många säger att de ska hjälpa på traven Förvärkar kan absolut starta i ryggen. Jag hade otroligt ont nere i svanken när mina drog igång förra året. Nu väntar vi igen om 4v så ska bli spännande och se hur stor skillnad det kommer vara på dom två olika förlossningarna Stort lycka till. Håller tummarna att de drar igång ordentligt för er
nouw.com/johannaluoto
viktoriabergh
,
Åh spännande! Tyvärr så försvann värkarna.. får hopps detta är tecken på att de är på gång iaf! tack!!
viktoriabergh
,
Se där! Ja nu försvann värkarna men kroppen jobbar ju på iaf! Så förhoppningsvis är de ett förstadie 😉 hih.
viktoriabergh
,
Tack!! Ja nu försvann dom ju men de kanske kommer och går! Hoppas de är på g!!
Victoria
,
Samma här, värkarna satt i ryggen
viktoriabergh
,
Åh spännande 😉
viktoriabergh
,
Åh härligt att höra ändå! Kan ju va något på g då;) spännande!! Skönt att allt gick bra för er! Tack snälla
viktoriabergh
,
Hahah nja vet inte ja;) svårt att leta upp en jacuzzi nu kanske värkarna avtog tyvärr.. lär nog komma och gå såhär i några dagar säkert! Håller med dig! Spännande att se hur de ska bli! Detsamma!! kram!