Förvandlingen! Eller...

Åh hade verkligen sett fram emot den här dagen idag. Hade ju bokat ett sååå efterlängtat frisörbesök för att få ljusa upp håret och för en gångs skull våga gå tillbaka till min naturliga hårfärg mer och mer. (Blond i grund och botten) eller blond... råttfärgad som de kanske mer liknar..

ralf fick följa med till salongen och han skötte sig exemplariskt!
Med avfärgning i håret.. sen behövdes tydligen en till avfärgning för det tog inte så bra, sen la hon en nyansering. Under hela den här tiden så låg jag i schamponeringen.. där Ralf somnade i vagnen men sen vaknade för mat och då ammade jag samtidigt som hon sköljde ur färgen. Smart va!

Tyvärr så fick jag inte det resultatet jag önskade. Har förstått att det är svårt med ett hennafärgat hår som dessutom färgats under lång tid med olika hårfärger dessutom.. men jag hade iaf önskat ett jämnare resultat. Ljusbrun eller liknande.. kanske lite uppfräschning med slingor i denna gång också. Men nej tror inte tiden fanns för de, för jag berättade tydligt att jag blev besviken och att det inte blev som jag hade hoppats på. För det första så var färgen väldigt lik den jag hade när jag kom in... såg alltså ingen större skillnad och jag kom ju in i hopp om en förändring! Jag har utväxten kvar.. och håret är fläckigt eftersom färgen släppt olika. Men det känns lite som att detta resultat skulle jag kunnat uppnå om jag själv gjorde en avfärgning och sen la en ljus/beige toning.. att jag dessutom betalade 1400:- för det känns mindre kul när jag nästan blir gråtfärdig golvet resultatet. Om 2 veckor skulle vi göra slingor/bayalage eftersom detta var en bra ”grund” men jag tycker inte att detta är en bra grund..
så tråkigt när man blir besviken hos frisören och jag hade önskat att hon kunde försökt göra något för att rädda situationen.. men antar att det var kund efter mig. Jag vill inte gå tillbaka dit då många frisörer sagt att sådär ska det inte bli efter en gång. Det kunde gjorts bättre, speciellt om kunden påpekar sitt missnöje så skulle man försöka bemöta det. Inte genom att försvara sig. Målbilden var detta:
kenzas hårfärg är mer slutresultatet som jag vill uppnå medan de andra typerna är sling kontrasterna jag är ute efter men så nära min naturliga hårfärg som möjligt.. försökte ändå ha en realistisk målbild för första färgningen. Förstår att det inte kan vara lätt att gå från mörkbrun till blond men eftersträvade ju inte riktigt blond denna gången. Utan mer bronde.. highlights oså! Men ah fattar inte.

Fick iaf boka en ny akuttid imorgon hos en gullig tjej i Uppsala! Hoppas jag blir nöjdare denna gången☺️

Gillar

Kommentarer

Victoria
,
1400?? Det blev fint men som sagt inte mkt skillnad och inte det resultatet du var ute efter. Du skulle inte gått därifrån förrens du var nöjd eller iaf få en fet rabatt. Inte ok!!!! Gå tillbaka, haha blir irriterad
viktoriabergh
,
Nej precis!! Så sjukt! Gick aldrig tillbaks, hade hört andra som försökt med de utan något positivt! Så sparar på den energin och lägger det på annat som ger mig positivt
viktoriabergh
,
de har dock 2 försök på sig att rätta till oftast. Men löste de ändå med ett bättre besök hos en duktig tjej ju:) så nöjd!!