Första utflykten

Vi tog vår första tur med lillen idag. Åkte till Solna centrum för att köpa amningstoppar till mig på H&M, sen en sväng till Ica Maxi för mat handling. Frank sov hela tiden, men innan vi åkte så hade han både bajs och kiss marathon .. längtar inte tills det sker på osmidiga platser... haha!

Gillar

Kommentarer

Erica
,
Frank är ett coolt namn som kommer passa jättebra sen när han är vuxen med!! Perfekt!!
Mikaela,
Så söt! o underbart namn. måste få säga att ni och alla andra som e offentliga är duktiga som inte får ett stort psykbryt på alla "vönliga" tips. Kan tycka att ber man inte om tips kan man hålla alla tips inom sig.
nouw.com/mikaelaaa
Viktoria Bergh
,
Tack visst kommer de ☺
Viktoria Bergh
,
Vad kul att höra! Ja man får försöka ta allt med ro. tack söta! ♡♡
Viktoria Bergh
,
Ja superfint vi älskar de
Linda
,
Men Carola tycker du passade bättre när du var barn eller? Jag tycker iallafall Frank passar & är fint, barn som gammal!
jenny,
grattis till din söta frank <3 när vill du dela med dig med din förlossnings berättelse? är nämligen själv i vecka 40 på lördag och börjar bli väldigt pirrig och nervös så hade varit kul att läsa
instgram
Viktoria Bergh
,
Åh spännande! Ja vi får se när den kommer upp. Kanske ska skriva den snart! lycka till!+
Viktoria Bergh
,
Ja att bebis ligger själv i vagnen när vi handlar på 10min är inget fel. Vi vet bäst själva tack 😊
Anna
,
Grattis till er fina lilla son Hoppas verkligen inte att du bryr dig om vad vissa människor skriver till dig, så sjukt! Samma med alla "goda råd" gör som ni känner är bäst för er och ert barn, ingen känner ju honom så bra som ni. Stort lycka till med er nya familjemedlem han är ur söt!