Första förskoledagen ensam

fick precis den här bilden skickad till mig i förskoleappen med texten "Hej mamma ville bara säga att det går bra för mig jag har varit lite ledsen men det gick över, nu tänkte jag laga något kulinariskt och bjuda på "

Så varm man blir i hjärtat!

Vi skolade ju in mån,tis och ons 9-14 och då var jag med. Sen skulle vi ha lämnat tors och fredag men då blev vi ju sjuka.. så IDAG ons så tänkte jag att jag kunde prova lämna lite men vid ett bra tillfälle och inte direkt liksom. Dock blev det lite annorlunda än jag hade tänkt mig, skulle bara gå på toaletten och gick dit utan att säga något och han lekte vidare.. Sen gick jag och fixade en kopp te i köket och då kommer förskoleläraren in och säger att han är väldigt nöjd så jag kan hålla mig där inne ett tag. Så det gjorde jag men tillslut kände vi ju att nä nu kan jag ju lika gärna åka.. Men då kommer frågan. Efter 20-30min om man då ska gå in och säga hejdå? Så att han verkligen vet att jag ska gå, då hade han ju såklart börjat gråta men säkert kommit till ro efter ett tag. Jag fick såklart göra vad som kändes bäst för mig men som förskoleläraren sa: han tror nog redan att du åkt.. så jag bestämde mig för att smyga ut och åka iväg. Tror det blev smidigast så idag och ja jag hade ju rätt.

Om 10min får dom lunch där och då är han ju alltid nöjd.. när det serveras mat menar jag, & efter det så har dom sovstund han har ju somnat där 2gånger tidigare så det borde funka idag med tycker man och ja sen är det ju lite lek och sen hämtar jag han vid 14. Så håll tummarna att det ska gå bra idag för honom och för mig;) haha

Jag tänkte passa på att göra lite jobb här hemma och tvätta lite :) men jag har telefonen på standby så att jag kan åka dit om det behövs!

Gillar

Kommentarer