Första dagen hemma

Vår lilla björn sov hela bilresan hem, supernöjd och han fortsatte sova hela dagen fram till 20.00 då hade vi fått lite besök men han sov sig igenom gästerna också.. hih mys!

Det innebar ju dock att han ville amma ikapp på kvällen/natten sen och han hade svårt att komma till ro då. Det enda som funkade var bröstet och efter att ha ammat i typ 10h...... så trodde jag att jag skulle dö av smärta i brösten. Det är ingen som riktigt förklarat hur ont de första amningarna skulle göra. Började nästan gråta och upplevde det i samma smärtnivå som förlossningen nästan! Fick lite små tips från BB när vi ringde dit. Han fick smutta lite på lillfingret och då tillslut somnade han 6 imorse.. vi fick sova 4,5h i rad vilket jag tackar för! Idag mår jag fint och brösten känns bättre efter lite marathon vila! får hålla ut! Mjölken rinner till snart får vi hoppas♡ så vi får en nöjd kille.

(Jag försöker se till så att han tar ett bra grepp om bröstet och han suger på fint. Har alltså inte ömma bröstvårtor utan ont i heeela bröstet vilket är normalt!) Purelan använder jag och håller dom varma

Nu sover han.. dagsovare! Så jag ska passa på att vila lite nu när jag kan. Annars myser vi mest här hemma nu♡ njuter!!!!

Gillar

Kommentarer

Viktoria Bergh
,
Tack! Tog till mig det och de är guld!! Wiho ❤ kram
Viktoria Bergh
,
Bröstvårtsskydd och vatten efter varje amning fick bli en bra grej!! Det kör vi på. Tack söta för tipsen!! ♡♡
Viktoria Bergh
,
Tack tack! Känns redan bättre ❤ älskar att sova med han i sängen känns tryggt! Hih mys.
Viktoria Bergh
,
Tack!! Börjar bli bättre så vi kämpar på❤
Viktoria Bergh
,
Tack söta ❤
Viktoria Bergh
,
Hih tack så mycket! Ja vi går inte på tå här hemma inte. Bara på natten när det är "sovdags" för att visa att nu ska vi sova. Kram!!
Viktoria Bergh
,
Ska gå med där! Kanon ❤
Sandra Bratt
,
Hej Viktoria! Vilken otroligt fin kille ni har fått. Ville bara tipsa om MAM kompresser som man lägger på bröstvårtorna om det blir sår å så.. Det var de enda som hjälpte när jag kämpade med amningen, tårar och hopplöshet.
Victoria
,
Tack själv för att du tar de på rätt sätt! Vet precis hur de är när folk ska säga till hur man ska göra saker men tips och råd är i alla fall jag alltid tacksam för 😊 va på informations möte idag om bilbarnstolar och får ni möjlighet till de så kan jag verkligen rekommendera er att gå på de. Va jätte intressant och nyttigt! Nu är min son nästan 7 månader och jag trodde att man skulle vänta med den större stolen så länge som möjligt så länge inte huvudet går ovanför men de va ju felaktigt så varje dag lär man sig nåt nytt 😊 Ha de gott! Kram!
Viktoria Bergh
,
Hej Sandra! Tack för tipsen, använder dom redan! Har varit guld som du säger! och tack för komplimangerna ♡♡