Första bilderna från resan

vänta på bagaget är spännande efter en fantastisk flygresa. :) så duktig!
Efter 2,30h transfer så fick vi checka in på rummet. Sååå fint!
Utsikten från rummet.
dessa söta små bananerna var perfekta mellanmål till Frank! Tänk ändå om vi kunde ha dessa små hemma i Sverige. Frank lyckas aldrig äta upp en hel banan hemma så man får kasta.. :/
Första thaimåltiden när vi hade landat på hotellet.. sååå gott!! MEN vi var ute för tidigt och käkade så gissa om vi svettades där vi satt i värmen! Kommande dagar så åt vi middag när solen hade gått ner! Det var ändå runt 30° på kvällarna.. :)
det kom ett helt busslass med Kineser/japaner.. ALLA bara kom fram när vi åt och skulle fota Frank aldrig varit med om dess like! Ingen frågade såklart eller brydde sig om oss.. haha under hela resan så har ju Frank varit som en hundvalp där nere.. vart vi än gått så har han fått uppmärksamheten på sig. De fullkomligt ÄLSKAR barn och speciellt barn från utlandet tydligen.. är väl ovanligt med en blond och blåögd kille.

Första dagen gick vi ner till stranden vid hotellet
vi lekte massor i sanden och denna åldern är ju perfekt som han är i nu.. när han liksom kan sitta själv och leka i sanden! Helt plötsligt blev strandlivet enkelt med barn! :)
vi gick in till rummet en gång under dagen också ibland för att få komma undan värmen och solen.. ibland tog vi en sovstund tillsammans men ju mer utvilade vi blev desto mer kunde vi natta Frank i vagnen utomhus vid poolen istället ;) då kunde vi få egentid där med sol och bad när han vilade. Perfekt!

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Ååh vilket jobbigt rum när man ser rakt in på toan. Hoppas Simon inte var allt för dålig i magen när bilden togs :/
sandra
,
Sitter din kille och bajsar på bilden?? låter han dig verkligen lägga ut den?
viktoriabergh
,
Men man ser inte något speciellt när man sitter där 😉
viktoriabergh
,
Han sitter ner när han kissar ! Men såg inte ens han!!! nä kanske ska ta bort den 😉