Första barnfria resan♡

Vi har bokat resa! Jag och min älskling har äntligen tagit tag i detta och skapat oss egentid i form av en weekend. Vi ska resa med Silja Line kryssning över till Tallinn för en hel dag där med kanske lite spa och sen utforska staden. Är det någon av er som gjort samma resa eller besökt Tallinn? Kom gärna med shoppingtips, restauranger man inte ska missa eller andra sevärdigheter! Ska bli så himla skönt att få spendera 40h tillsammans med min kära älskling. Barnfritt.. första gången vi ska lämna bort Frank så länge! Mormor och gammelmormor kommer och passar honom när vi åker så det kommer säkert gå superbra! :) ser verkligen fram emot detta! Vi åker om 3 veckor. Wiho 

Gillar

Kommentarer

Chanaeggmaan
,
Åh, vi ska göra exakt samma resa! Fast om två veckor, plus att vi tar med vår lilla pojk. Så nåja; nästan samma iaf! Vilket hotell ska ni bo på? Vi ska bo på tallink spa & conference hotel ☺️
Chanaeggmaan
,
Jag läste visst lite för snabbt. Ni stannar ju bara över dagen! Vi stannar ju över natten också. Så nåja igen, samma destination iaf!
viktoriabergh
,
Ingen fara! Härligt att få stanna över natten, vi har bokat via greatdays Tallinn resa med spa. Så det blev alldeles perfekt med 40h för oss!
Chanaeggmaan,
Kände med att det säkert hade räckt med 40h men iomed att sambon och sonen fick detta i 30 och 1 års present (de fyller år samma dag!) så ville jag ändå göra det hela lite maffigare så fick bli en natt på spahotellet, o då ingår det ju inträde o så till aqualand elelr vad det hette som finns på samma hotell. Helt perfekt! Ska bli så kul! Hoppas ni får en helt fantastisk barnfri resa! (Så underbart!)
www.google.se/amp/s/web.stagram.com/chanae
viktoriabergh
,
Ja hade vi kunnat stanna över så hade vi oxkså gjort det! Njut