Försätta sig i stressade situationer!

Åh så typiskt mig att liksom planera allt och göra saker så att jag ska behöva stressa ihjäl.. 

Hade bokat Ikea med svägerskan vid öppning där idag och redan 12.30 behövde jag vara hemma för att ta emot en tekniker här mellan 12.30-15.00 så dum tid! Hade ju iofs ingen aning om detta besöket när jag bokade upp mig för Ikea och kände att det ändå var viktigt att komma dit för att köpa gardinstänger osv (de sista vi behöver i huset) innan vi tar köpstopp till mars typ! Usch så mycket pengar det har gått nu i samband med flytten. Nu får vi nöja oss för stunden :) 

Ska visa er sen hur resultatet blir när allt är uppe. Jag hann hem till teknikern men det var nära att vi blev försenade då både jag och Lisa inte visste vart vi hade parkerat bilen så jävla virriga. 

Har även hunnit städa hela huset innan jag fick lunch i mig, ni vet när man kör på tills man stupar och när man då ska äta så hungrar man ihjäl!!! Så var det nu, helt skakis när jag skulle få i mig soppan.. sådär nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på Nicke nyfiken som en liten paus :) kanske att man somnar till en liten stund! Vore skönt. 

vintersoppa! Köttfärssoppa med rotfrukter. Mums. 

Gillar

Kommentarer