Förlovningsdag med garderobsfix

Hej på er! Insåg igårkväll efter att vi lagt oss och älsklingen låg snarkandes bredvid att vi visst hade 3-årig förlovningsdag igår! Hur viktig den dagen nu är.. årsdagen är ju kanske något mer att fira, sen kommer ju förhoppningsvis förlovningsdagen bytas ut mot bröllopsdag senare ;)

Vi firade ju kvällen med att fixa i vår walk in closet . Det är de bästa när vi har tid tillsammans att vi faktiskt får mycket saker gjort! Vår garderob har länge sett ut som ett KAOS.. mest på Simons sida där kläderna har växt på hög över byrå och hyllplan..

Vår idé var först att skapa en helt inredd garderob med hyllsystem från Ikea där de skruvas via taket (för i vår garderob så har vi väggen till tvättstugan där alla rör går samt luckor till proppskåp osv) därför går det inte att skruva i väggarna eller ha vissa skåp/hyllor framför luckorna eftersom vi behöver komma in i dom då och då.

Vi kom fram till att praktiskt blir bäst med tanke på att vår garderob ändå inte är så stor så att ett hyllsystem skulle göra sig bra. Det slutade med korgar från Ikea Antonius heter dom. De går att bygga 3st på höjd men vi började med 2 på höjd..

min sida:
Simons sida:
Jag ska sen sätta ställningarna så att det blir 3 på stapeln längst in sen 1 på den andra för där är tanken att ha en klädstång hängandes från taket så att kavajer & klänningar kan få hänga där. Kommer nog bli grymt!
här ser ni luckorna som jag pratade om.. men klänningarna kommer få hänga där..

det går ju även sätta en spegel rakt fram här om man vill, eller har ni någon annan idé? :)

I samband med garderobsfixet så blev det även klädrens! 4stora påsar skänker vi bort till klädinsamlingen. :)

Gillar

Kommentarer