Förändring

Myser runt hemma idag då jag inte känner mig helt hundra. Kanske blir en promenad sen iaf för att köpa lite fredags gotte ;)

Men nu till det som rubriken lyder, jag vill göra en förändring med mitt hår! Just nu är det katastrof! Torrt, med utväxt, det blir elektriskt hela tiden.. ja riktigt illa.. är så sugen på att göra något. Liten som stor förvandling, vad tror ni att jag skulle passa i?

Gillar

Kommentarer

Jennifer
,
Jag tycker du ska ljusa upp håret och klippa av cirka 2 dm
Frida
,
Älskar när du hade lite lila/rött i häret, ttcker att du passade jättebra i det! Sen kanske klippa av det som är slitet sådet känns fräscht:)
Anna
,
Ljusare och kortare 😊
Emelie
,
Tror du skulle passa i en lite längre page tror det hade vart skittufft!
@carolinequinas
,
Du passar SÅ bra i ljust så om du ändå är sugen på förändring skulle du ju kunna ljusa upp lite och klippa en lång fin page, axellängd typ!
Mia,
Du skulle passa i en kortare frisyr! Lite kortare än Axellångt fram, och väldigt uppklippt inacken. Jag hade det när ett av mina barn var i bebisåldern, och servar skönt då hon inte nådde håret och slita Väldigt tuff frisyr också (Tänk Victoria Beckham)
mariajo-977@hotmail.com
Karin
,
Nej ha kvar det långa! Klipp kanske 1 dm bara... tycker även att du passar jättebra i det mörka du har. Kanske färga lite ombre bara. I vilket fall dom helt, ta lite i taget. Risken att du ångrar dig är större annars. Bättre att känna av lite mellan förändringarna Lycka till! Kram Karin
Mimmi
,
När det gäller klippning så tycker jag att du ska börja med att bara klippa det slitna. Klipper du för kort direkt är det såå lätt att ångra sig, klipp hellre lite åt gången så man hinner tänka efter så man blir nöjd!! Sen tycker jag att du passar bra i mörkt, men tycker även att du passar bra i rött/lila nyanser eller så som du haft någon gång. Fortfarande mörkt men att man ser lite nyanser av rött eller lila. Riktigt fint!! Du hade säkert passat i ljust med, men tänk på att du lär få tydlig utväxt osv så du måste underhålla ditt hår med färg rätt ofta då. Så kör på mörkt, men med lite nyanser av någon färg!! 😊