För lite sömn inatt

Vet inte om Frank fick omtag på sin förkyldning igårnatt, växtvärk, tandvärk? Han somnade lite för sent igår och det tog sin tid att få han komma ner i varv.. vid uppvaket sen vid 11, ja då satte 3h "söva om försök" igång...

han bara grät, hostade, snorade, och kliade sig under näsan, samtidigt som han vred och vände på sig. Han brukar komma till ro i famnen eller i bärselen annars men inte igår inte.

Fick tillslut kolla på nattbarnprogram och sen ge alvedon, vi hjälpes åt jag och älsklingen och efter lång stund kunde jag vagga honom till sömns och så somnade vi i sängen med en liten Frank på mig hela natten, så jag har inte sovit mycket alls och inte Frank eller Simon heller så imorse tror jag vi var övertrötta vid frukosten för jäklar vad vi stökade och flummade här hemma Hah! Man får göra det bästa av allt, en celsius senare så är man på banan! Som ni ser somnade Frank om nu på morgonen så jag ska andas här i soffan under tiden
Älsklingen jobbar nu i förmiddag och sen ska vi hitta på något tillsammans. Jag och Frank ska iaf ta en promenad vid 10 med en kompis. Blir nog en mysig fredag med lite utomhuslek sen om bebis här orkar då dvs!

Gillar

Kommentarer

Jenny
,
Varför ger du alvedon?
viktoriabergh
,
För att min BVC sköterska har sagt att alvedon kan man ge om man märker att de har ont, tror det var tänder som spökade igår. Då han gnuggade sig nedanför näsan och dreglet har runnit..