För kärleken

jag trodde det skulle vara dans på rosor med bebis men man får faktiskt ett stort test i sitt förhållandet.. man ställs inför nya utmaningar varje vecka och åsikter och sysslor ska diskuteras.

Jag tycker vi alltid varit duktiga på att prata och kommunicera med varandra i vårt förhållande och vi brukar alltid komma fram till något konkret tillsammans. Om det så är en lösning på ett problem eller en åsikt som ska framföras och respekteras så sköter vi det bra.

Men med lite mindre sömn, mer jobb och slit, hormoner och problem med bebis så blir den där kommunikationen inte riktigt lika bra som den var innan.

Vi kämpar på bra tillsammans jag och älsklingen.. Vi har fått skälla på varandra, gråtit tillsammans men även skrattat efteråt. Vi har kommit fram till fel vi gjort, och hur vi ska göra i framtida situationer för att bli ett bättre team. Senast idag hade vi ett telefonsamtal med varandra där vi kom fram till mycket bra saker i ett bra tonläge sinsemellan. Där båda fick uttrycka sig OCH lyssna. Då blir jag så stolt över oss! Hur vi verkligen försöker jobba för varandra för att vi ska utvecklas tillsammans som föräldrar och par.

Respekt är A & O för att ett förhållande ska vara bra, kom ihåg att hur arga ni än skulle bli på era respektive så säg aldrig något dumt eller elakt till denne som ni sen skulle ångra att ni sa i stundens hetta. För ord skadar så extremt mycket och man kanske förlåter men man glömmer inte.

Jag skulle tex aldrig kalla Simon för något glåpord eller säga att han är en idiot, men däremot skulle jag kunna säga att han betedde sig som en idiot. Jag sätter isåfall ordet på beteendet inte på honom som människa. Skulle han däremot VERKLIGEN bete sig som en idiot (då krävs det något riktigt dumt) då skulle han få veta det. Men jag hoppas att jag slipper kalla honom för det! ;)

Vi har växt tillsammans iaf och det är det jag vill komma fram till att även fast vägen inte är rak och vi har våra gräl så växer vi ur dom och blir starkare tillsammans ♡

Älskar dig Simon Väliste.

 

Gillar

Kommentarer