Foglossning

Har börjat få massa problem med foglossning nu de senaste 2 dagarna! Jag har ingen smärta i ryggen utan bara i "ljumskarna/underlivet" så antar att det är detta som är foglossning! Har ni några hemmatips på vad man kan göra för att få det att bli bättre? Ge mig tips!

Gillar

Kommentarer

Jessica
,
Hej. När jag väntade min dotter så sa min barnmorska att man ska försöka att ha ihop sina ben så mycket som möjligt, tex när du kliver ur bilen så vrid dig med hela kroppen samtidigt, sen gå ur. När man går i trappor så kan det hjälpa att gå på sidan och ta ett steg i taget (lite svårt att förklara). Värme kan också hjälpa. Och när du blir trött så ta det lugnt och vila. Ha det så bra Kram
Malin
,
Foglossning är inte kul, det man kan göra är att försöka underlätta och se till att det inte blir värre. Bälte funkar men jag tyckte de va så oskönt. Va försiktig när du går, ta inye ut stegen för mycket så du "sträcker ut ljimskarna". Jag fick rådet att tänka att jag hade en apelsin mellan mina knän som skulle hållas kvar där? Onödigt att ta ut sig för mycket. Eller skitkasst faktiskt. Jag renoverade med foglossning, va ute och gick och bara bet ihop genorm det onda. Sonen är 10 månader och än kan jag inte gå långa promenader eller i rask takt. Fogarna är fruktansvärda, kakan fortfarande inte vända mig i sängen eller sova ordentligt pga dom ?