Flyttpacka

God middag, har inte hunnit in här förens nu då jag haft fullt upp i hemmet hela dagen. 

Jag har varit ner i förrådet och hämtat upp lite flyttkartonger men behöver definitivt köpa flera! 

Det är så svårt att veta vart man ska börja i packningen då vi ändå inte flyttar förens om 3 & 1/2 vecka, man måste liksom lista ut vad som inte kommer användas under den här tiden och vad man då kan börja packa ner... 

Har än så länge fått ihop 2 kartonger med badrumsprylar (produkter & plattänger) & påslakan samt extra täcken. Det räcker ju med de "vardagliga produkterna" i badrumshyllan samt ett ombyte med påslakan så klarar vi ju oss fram tills flytt. 

Nu tror jag att jag ska börja med dekoration, för det är ju ändå inget viktigt att ha kvar uppe även om det kommer se tomt ut här hemma .. sen kanske garderoben ska få packas ner i lådor.. finns ju många klädesplagg som man vet att man klarar sig utan i 3veckor! 

Sen är 2 tvättmaskiner igång och jag har dragit ur allt i hela soffan, kuddar överdrag osv för att göra iordning den inför sälj. Ska lägga upp den på blocket imorgon och behövde ju därför få överdtagen tvättade. Sen tog jag isär soffan och dammsög hela samt golvet under. :) 

Sen har jag även sugit i telefonkö till massa olika företag och Enköpings kommun för att ta reda på lite saker. Tex om vi fått plats på förskolan samt hur det funkar med fiber till vårt hus. 

Mycket mycket har jag hunnit med, med andra ord, men det gillar jag iofs!  

Gillar

Kommentarer