Flytthjälp Städjätten

(I samarbete med Städjätten.se)

När vi skulle flytta hit till Enköping så kom jag i kontakt med Städjätten.se . Vi bestämde oss i sista stund nästan att använda oss av flytthjälp och tur var ju det för det hade inte varit lätt med Frank och ingen som skulle kunna passa honom.. Dessutom hade vi flytten en torsdag och jag menar alla vänner som kan hjälpa till vid dessa situationer, ja dom jobbade ju!! Som tur var så kunde Städjätten utföra jobbet ändå med så kort varsel! Det var väldigt lätt att boka allt via dom då man kan göra bokningen på endast 8min!! antingen via telefon, mejl eller chatt. Snabbt och smidigt med andra ord! Dessutom lånar dom ut flyttkartonger gratis! Dock hade jag nästan redan packat allt och fixat eftersom jag gått hemma och trampat ;)
Dom har samma priser oavsett dag, tid eller plats i Stockholm och efter utfört arbete så har man 7 dagars garanti på jobbet som gjorts.

Det tycker jag är en bra trygghet eftersom man liksom släpper sitt ansvar över till någon annan, jag är alltid lite nojig sådär men det är väl för att man har kontrollbehov :D Vi fick inte en enda anmärkning på flyttstäden och det kan jag nog nästan förstå för jäklar vilka rutinerade människor. Dom kom in som arbetsmyror och satte igång med olika medel på galler i spisen osv, de visste precis vad som skulle göras och hur det skulle läggas upp, tillskillnad från en annan som säkert hade stått och kliat sig i huvudet och funderat på vart man skulle börja. Hahah

De använder dessutom bara miljövänliga produkter!
Jag vill verkligen verkligen tipsa er om att ta hjälp vid flytt.. alltså vi har aldrig känt oss så avslappnade! Vi kunde liksom åka till huset i lugn och ro och direkt börja med att packa upp och inreda hemmet istället eftersom vi hade vår energi och tid kvar. Jag menar jag åkte ju till Ikea medan dom bar in allt i huset, sen är jag alltid sådär petig och nojig att saker ska ta skada och att det blir fel. Hade nu istället älsklingen stått och burit in allt så hade jag ju stått där och övervakat och startat 10st gräl... nu kunde man helt släppa kontrollen och bara njuta av att ha flyttat istället! Jag menar dom är ju experter och hade ju både flyttfiltar och plast och allt möjligt för att skydda alla saker, garanterat mer än vad vi någonsin hade haft.

Sen är det faktiskt väldigt prisvärt med dessa tjänster! Jag menar vi har ju en stor fördel med detta land att man får ta del av rut-avdraget och på så vis blir det ju mycket billigare! samma sak gäller ju vid hemstädning som vi funderar på att börja avvända oss av. Det är ju sååååå värt, för ca 700:- så kör dom över allt och gör det där jobbiga städet som man själv aldrig gör! Som tvätta av kaklet i badrummen, eller under och i kyl/frys eller putsa fönstret osv. Sånt som är riktigt jäkla trist! Lägger hellre 700:- och spenderar de extra timmarna tillsammans med Frank!

Nu vill jag erbjuda till er mina fina läsare, en rabatt på 10% vid bokning av flyttstäd/hemstäd via städjätten.se eller deras Facebooksida Städjätten, ange rabattkoden viktoriabergh vid bokningen! mer tid åt folket <3

Gillar

Kommentarer