Fira Leo och slappa hemma

Min amningshjärna jobbar för fullt och står för sitt namn. Hur kan man ta fel på dag och missa ett kalas...?!? Ja herregud, skickade ett grattis sms till lilla Leo (mamma Nathalie) och skrev att vi kommer och grattar dig imorgon. Hon svarade med några hjärtan, men där på eftermiddagen så skrev hon: du vet att kalaset var idag va gumman?

Haha herregud.. jag trodde alltså att det var lördag iförrgår fast de var söndag.. fick med andra ord fira honom igår istället! :) mysigt att ses med alla barn!
Boysen levererar

Idag har det varit riktigt grått och trist väder och älsklingen har åkt på influensan så jag har fått ta hand om barnen och hemmet.. blir lite tråkigt när vädret är som det är.. vi har hängt inomhus förutom en kort vistelse för att säga hej till kossorna. Frank är för rolig, han pratar med dom som att dom skulle förstå och svara.. hahaha, Frank: Hej kossorna! Vad gör ni? Vi ska baka kokosbollar nu, vi ses imorgon igen kanske om ni är ute då. Hejdå.

Mamma där är tjuren!
Vi bakade kokosbollar som sagt, spelade memory och låtit tvättmaskinen gått varm hela dagen.. hoppas att sambon är lite piggare imorgon. Annars kanske vi åker till Karlstad

Gillar

Kommentarer