FINAL

4veckor har gått och jag är snart i mål. Det är 1 dag kvar på Januari och jag känner mig som en segrare!! Jag gjorde de.. jag klarade det! Som jag lovade till mig själv och er från början så skulle jag lyckas utan att fuska och det har jag verkligen klarat att hålla. Jag är mer än stolt över mig själv.. det har inte varit lätt och det har gått upp och ner i humör och tankar. Har kännt många gånger att jag velat ge upp och äta det min kropp skriker efter, eller läs hjärna skriker om.. för min kropp vill ju ha nyttiga och bra produkter!

Sockret har varit den största kampen men jag har varit sååå sugen på semlor, daimtårta, kladdkaka, glass,marabou chokladkakor, chips och dipp, kebabtallrik, pizza osv!

Jag har ändå haft "turen" att jag tvingats avstå alla mjölkprodukter (pga allergi utredningen för Frank) eftersom då FÅR jag ju ändå inte äta pizza, kebabsås, mjölkchoklad, daimtårta, semlor osv! Det blev en extra bra hjälp att avstå för hans och min skull liksom. Men sen skulle jag aldrig svika mig själv med ett sånt löfte jag satte från start. Jag gör det till en principsak och vill ge mig denna segern. Jag visste vad gott det skulle göra för mig och mitt välmående! Så jag ser på mig själv nu med huvudet högt och jag har besegrat mina hjärnspöken kring fetmat/snacks.

Jag har även lyckats med mina 20 träningspass, snacka om att jag känner mig starkare och piggare! Man blir även mer sugen på nyttig mat när man fått svettats och ta i, inte direkt så att man är sugen på en pizza efter ett hårt träningspass så det har gått hand i hand med kosten på ett bra sätt!

Det enda jag varit dålig på är att dricka mycket vatten. Så inför nästa rond nu så har jag lite nya mål och punkter och jag kommer sätta 2veckors mål.

För att lyckas med detta på 4veckor så krävs ett JÄVLAR ANAMMA! att du inte sviker dig själv , tänk på allt det positiva som det ger och lyft fram det negativa med att sitta stilla och äta skräp bara att jämföra fördel/nackdel med att kanske avstå den där chokladkakan eller fikan kommer göra skillnad. Sen har vi alla olika mål, vissa kanske klarar av att ta en fika i veckan eller äta godis endast på lördagarna och det funkar ju det med! Allt handlar om mängden..men för min del var det alldeles för mycket alldeles för länge.. så därför behövde jag kapa ALLT! För att bli av med mitt sjuka beteende. Vilket det faktiskt är.. jag ser det som ett gift. Som jag nu vunnit kampen över! Wiho.

Heja mig och heja dig som kämpar! All kärlek! I nästa inlägg kommer min nya 2veckors plan komma upp så håll utkik ikväll ♡

Gillar

Kommentarer

viktoriabe
,
Tips är att ta med sig något eget "fika" så kan du äta ditt samtidigt som de äter på sitt;) lycka till!
viktoriabe
,
Tack!! Ja försök hitta måltider regelbundet som funkar för de olika dagarna! Sätt upp ett schema för de dagarna. 😊 lycka till!! Absolut kan du+! Stor kram ♡♡
viktoriabe
IP: 82.99.3.229