Filur Namnlappar

Nu när sommaren närmar sig sitt slut och förskolan snart startar igen så tänkte vi gå igenom Franks garderob här hemma och märka upp alla kläder!

Vi har använt oss av Filur namnlappar tidigare och är såå nöjda med den smidiga märkningen av kläder och prylar. Därför har vi nu klickat hem fler personliga namnlappar! Denna gången valde Frank ett MiniMonster som design och jag älskar ju denna blåa färgen, men det finns suuupermånga olika val för namnlappar som man kan designa själva men även Disney, Peppa Pigg, Bamse osv så barnen kan få vara med och välja sin favorit.
Vi har faktiskt inte blivit av med ett endaste plagg tack vare namnlapparna! Dessutom är det ju så smidigt att sätta fast lapparna på tvättanvisningen i plaggen, och det är väldigt viktigt att man fäster namnlappen på dessa ställen för om man limmar dom direkt på tyget så tränger vattnet igenom tygfibrerna & förstör limmets funktion och detta resulterar alltså i att namnlapparna släpper i tvätten.. så kom ihåg att sätta fast dom rätt! :) ni kan se på bilden här under hur de ska sitta:
Nu när förskolan startar igen så har vi ju även passat på att fylla på garderoben med massa nya plagg till Frank så han får hjälpa mig att märka upp allting, och en nyhet hos Filur namnlappar är de små smidiga Minilapparna som man kan fästa på mindre saker, så som solbrillorna, keps/mössa, pennor, hårklämmor, diadem osv!
Alltså perfekta för de mindre sakerna där man behöver märka upp sina saker så man inte blir av med dom.

 

Frank skulle ju få ”hjälpa mig” att sätta på namnlapparna men det slutade med att JAG inte fick vara med istället
”Mina namnlappar!!!”

Sådär blir det om en 2,5åring får göra jobbet... haha jag fick sätta dom åt rätt håll sen när han inte såg.. ;)

Så för er som älskar smidiga lösningar & gärna vill behålla barnens kläder & prylar, rekommenderar jag er varmt att beställa hem en uppsättning av Filur Namnlappar.. missa inte heller de små minilapparna som enkelt fästs på prylar som är mindre. Ni kommer till deras hemsida om ni klickar HÄR


// var ClickMeter_pixel_url = '//pixel.watch/7vp7';
// ]]>

Gillar

Kommentarer