Fika på stan och mys med kollegor

Har haft fullt upp hela dagen då jag på morgonen hade lilla Frank att sköta om medan jag gjorde frukost, städade och gjorde mig iordning.
Fick sen skjuts in till jobbet för att säga hej till Lovisa min underbara kollega och fina vän♡
Frank sov under tiden hon höll han och vi fick en söt tomtedress som han kan ha på julafton! Så gulligt, tack fina du!


Sen traskade jag och lilla F vidare till Mellqvist café där jag mötte upp Luiza för en fika! Jätte trevligt men fiket hade visst inget skötbord och Frank vart hungrig.. fick byta blöjan i vagnen med skötbordsunderlägg i och sen när jag skulle amma (min första offentliga amning) som förövrigt var supersvårt då man vill täcka över bröstet! Med en frustrerad bebis som inte riktigt vill suga tag.. slutade med att han blev trött och mina bröst läckte över hela linnet... så där satt man med en stor mjölkfläck på det gråa linnet och en svettig morsa. Hahah men vi grejade det!

Gillar

Kommentarer

linnea hedstromss,
Vilken otur att lillen blev frustrerad just vid den amningen som skedde "ute" såattsäga. Samma hände mig idag. Vi var på kurs typ och skulle amma, men han grinade sig röd o svettig och skrek och slog.. och jag vart väl ännu svettigare fy fan... imorn ska jag på stan dessutom! Så nervös men min lilla stad har skaffat ett fint amningsrum i gallerian! Helt perfekt ju för oss mammisar, med en plats där man kan dra sig undan och bara koppla av med amningen 😊 hoppas ni också har nåt sånt på stan. Tror det är guld ☺
www.nouw.com/hedstromss
Sofi,
Ja man vill alltid typ gömma brösten men man kommer in det:)
sofiutane.blogg.se