Favoriter hos Ellos!

WNu tycker jag att vi har haft tillräckligt med snö och kan inte längta mer till barmark, lite varmare bris och vårkänslorna! Jag får knappt igen vinterjackan längre och att klä på sig när man är gravid sen ska man samtidigt klä på sin lilla son som absolut inte vill klä på sig.. pjuh! Nej tack, längtar till tunnare plagg och våriga färger.. därför har jag valt ut mina absoluta favoriter inne hos Ellos.se .

Ni kanske minns mitt tidigare inlägg där jag tipsade er om lite fina vårplagg men nu har de alltså fått in fler nyheter och jag funderar på att beställa några. :)
alla dessa toppar är lite mer vardag! Men såå söta och fina, den lilla svarta toppen tex har små hjärtan. Hur gulligt! Tänk er den ljusgula till en liten solkysst kropp! Så fint!
Dessa blusar i rosa toner är så härliga! Tunna i materialet och kul med lite mönster! Jag tycker att Kimonon är så snygg!
Älskar dessutom dessa jeans!! Kolla bara färgen på de ljusblå, den perfekta ljusa! Ellos jeans hittar ni Här
”Boyfriend” jeans ett måste i sin garderob.. och ett par snyggt åtsittande svarta jeans med lite slitage nere vid vristen. Snyggt! Ni kommer till alla Ellos nyheter om ni klickar HÄR

Gillar

Kommentarer