Fantastisk dag

Har lämnat bloggen åt sidan idag som ni märkt, har verkligen haft fullt upp med att finnas där för Frank och fixat massor inför kalaset imorgon.

Vi tog en promenad till Ica maxi och storhandlade, väl hemma började jag med pannkakor (mjölkfria) det fick bli en liten pannkakstårta till honom vid lunch, vi åt också pannkakor :) första gången Frank får grädde (vegan grädde) och sylt, grädden var god men sylten tror jag inte han gillade
blåsa ut ljuset, hjälpte pappsen till med då Frank skulle ta tag i ljuset när det brann .. 
öppna paket var väldigt skoj och han började direkt leka med allt inuti, bilar, små och stora med klossar att lägga i och dockan samt en slagbräda med hammare där bollar ska slås ner.. :) så vi har lekt hela dagen i omgångar, men jag fick snabbt ställa mig och börja med middagen för han ville inte ha så många pannkakor och därför var det smidigast så! Han fick ju sin favorit, kyckling pommes och bea! Sen började jag laga iordning Daimcheescake som ska serveras imorgon blir nog dundergod! 

Ikväll har Älsklingen lagat oss middagen och nu slappar vi i soffan efter en fantastisk dag för vår älskade Frank❤️❤️❤️! Nu blir det idolmys och lite gotte.
 

Gillar

Kommentarer