Få sömntimmar zZzZz

Jag kunde natta Frank supersmidigt igårkväll medan älsklingen var iväg och tränade. 19.30 somnade han i sin säng efter att ha blivit vaggad till sömns i bärselen. HÄRLIGT tänkte jag, då kanske han sover där hela natten.. tji fick jag!

Efter lite sen tacomiddag i soffan så satt jag kvar och scrollade igenom internet. Simon hade precis gått och lagt sig och då precis började Frank gråta i sin spjälsäng så jag tänkte att jag som ändå inte lagt mig än skulle vagga honom till sömns men det gick inte att trösta så då la jag mig i sängen för att se om han kunde somna där mellan oss...

nej då skulle han upp och lägga sig PÅ mig.. känna mina hjärtslag eller något, så jag fick ligga kvar där fullt påklädd med telefonen ute i vardagsrummet, lampor tända och tänderna oborstade.

Försökte gång på gång lägga ner han bredvid oss efter att han somnat in men alltså det gick inte!

SÅÅÅ jäkla frustrerande, han bara satte sig upp och grät när jag la ner honom.. även fast jag försökte krypa intill och skeda och visa att jag var där så räckte inte det, nej upp igen på mammas mage och sova där.

Pappas mage funkade såklart inte att sova på! Så jag la han på mig och då blev han supernöjd direkt!

Man blir ju ganska splittrad för det är ju både supermysigt och kanske få gånger kvar som detta sker men ändå när man liksom måste gå och lägga sig sådär helt oförberedd med löksmak i hela munnen och ligga stilla som en sten på rygg för att göra han nöjd, ja då väcks ändå den där frustrationen!

Kunde iaf inte komma därifrån och det fick bli en sån natt då man gör ALLT för sitt barns skull och får noll sömn själv.... tror dock inte att Frank heller sovit sådär superbra, han hade stora påsar under ögonen nu vid frukosten och behöver snart nära inpå frukost nu gå och sova sin första vila för han börjar bli lite tjurig... Så ja ska man klaga på en natt med dålig sömn eller bara njuta för att mamma är den mest tryggaste personen i hans liv? Jag väljer idag att fokusera på det sistnämnda, det är ju ändå fredag och dumt att börja dagen med negativa tankar! Kanske att denna Celsius räddar dagen

Gillar

Kommentarer