Ett steg bakåt

Natten var hemsk.. eller inte hemsk.. men känns som att det går bakåt i projekt sluta amma på nätterna. Igår somnade han 19.00 och vaknade redab vid 20.00.. sen skedde nog 2 uppvak till innan kl slog 22.30. Kunde som tur va vagga om utan att ta upp alla gånger.. även de andra uppvaken som blev på natten då han sov ca 1h mellan uppvaken. Vid 04.00 så hjälpte det dock inte att tröstas i famnen.. fick börja med alla möjliga sorters nattningsmetoder.. tittade på nicke nyfiken, kliade på ryggen, tröstade, vaggade i famn, gav vatten i nappflaska, tittade på lejonkungen, la ner och tog upp i ca 1h!!!! Hemskt.. han var otröstlig mellan alla försök. Tillslut satte vi honom vid matbordet och försökte få i han lite gröt. Gick inte. Så jag gav flaska med utpumpad bröstmjölk och för en gångs skull kunde han slurpa i sig lite.. tror han blev ganska nöjd då iaf. För 15min senare efter ytterliggare mer kamp och gråt så somnade han tillslut i sin säng.

Tycker detta är mentalt SÅ jobbigt. Göe vi fel? Ska jag strunta i att amma honom i vår säng efter 06.00 för då får han ju liggammas och somna vid bröstet.. kanske måste ta bort det helt och ge något annat!? Vad tror ni? Han verkar ha ont i tänderna igen med samt vara hård i magen. Så vet ju inte om det är själva "amningskampen" som gör att han är såhär just nu. Vad tror ni? Behöver er hjälp..

♡♡

Gillar

Kommentarer

Nathalieg
,
Okej. Men du/ni är så grymma! De vänder helt en dag! ❤ är de tänder, så kan de kommas vara jobbigt en period nu. Min dotter började 2,5 mån med tänderna och de har verkligen varit i perioder (är fortf) så till nattetid ger jag Alvedon så hon får en sömn. Men endast om jag ser att de är tänderna som spökar. De får så ont i givet och munnen de små:( hon är 5,5 mån nu. Men fortsätt som ni gör för de ni gör är super
Nathalie
,
Trist hoppas att det löser sig !