Ett nytt kapitel ❤️

Imorgon startar ett nytt kapitel i våra liv..
vår lilla lilla bebis Ralf gör sin första dag på förskolan!
Åh jag har så mycket blandade känslor inombords!! Det känns både sorgligt, jobbigt, förväntansfullt, härligt och ja spännande!
Det som är mest jobbigt är nog att det är ju nu som han egentligen förvandlas från bebis till barn.. min lilla bebis ska bli ett barn som ska spendera sina dagar där.. jag vet ju att han kommer stormtrivas bland alla andra barn och sen så kommer han även utvecklas enormt mycket där. Det kommer bli bra! Men hjärtat värker ikväll.

Ralf lilla Ralf ❤️

Så imorgon har jag tänkt ställa klockan lite extra tidigt för att kanske smyga upp och göra pannkakor eller något till oss för att få en mysig start på detta nya kapitel, för att sen klä på båda barnen sina kläder för förskolan.. sätta på dom ryggsäckarna och gå hand i hand bort till förskolan. Eller ja, det är bilden jag har i mitt huvud men vi alla vet ju att jag kommer få plocka pannkakor under hela köksbordet, springa omkring och jaga in Ralf för att ens få på han kläder som det säkert kommer vara fläckar på innan vi ens kommit utanför dörren, där kommer han sen springa iväg åt helt fel håll så det slutar med att jag sätter han i vagnen och Frank kommer tjata om att han ska få cykla. Så det kommer han få göra då. Men vet ni vad? det blir bra det med, för det är ju såhär livet är med barn! ;) både härligt och utmanande. Ett nytt kapitel för denna mamman också som inte ens vet hur mina närmsta 2 veckor kommer se ut.. min framtid är så oviss och jag kan inte påverka någonting men det är också lite härligt, att ödet får bestämma åt mig.
Antingen jobbar jag eller studerar. :)

Förändringar är läskigt men vi växer av dom.

Inatt kommer jag somna med en blandad känsla inombords men i botten av mitt hjärta så känner jag att det kommer bli superbra! ❤️ dom kommer alltid ha varandra där!
Stor dag imorgon ❤️

Gillar

Kommentarer

jessicadalin
jessicadalin,
Skönt att dom har varandra på förskolan ändå! Här har vi också inskolning imorgon och det känns så tudelat, vet att det kommer bli toppen och är mest jobbigt för en annan... 😩
nouw.com/jessicadalin
Viktoriabergh
Viktoriabergh,
Ellerhur! Håller helt med! Men så fort man är igång så släpper det! Hoppas allt går fint! ❤️
nouw.com/viktoriabergh
Millasmat
Millasmat,
Jag har inskolning om ett par veckor oroar mig redan mycket. Min lilla bebis knappt 1,5 år ska börja på förskolan. 😢
nouw.com/millasmat
Viktoriabergh
Viktoriabergh,
Åh vet exakt så känner jag! Min lilla plutt ska gå där utan mamma!!! Men åh vad dom kommer få roligt och utvecklas! det är något fint i de med! ❤️ Tror att man får mer kvalité på den tiden man har ihop sen. Kommer bli super 🙏🏼
nouw.com/viktoriabergh