Ett helt barnrum 

(I samarbete med Lekmer) Idag är det Black friday och det innebär extra mycket rabatter hos lekmer.se!!! För att komma till Rean klicka HÄR

Vi fick hem dessa underbara produkter!! Allting från tält, gosedjursmatta, dockskåpet & en ljusslinga som jag inte hade batterier till för att visa er för under 1500:- detta är ju ett helt barnrum! Snacka om PANG pris. Ni hittar ALLA produkter på rean. 

kolla vad fint dockskåpet/bokhyllan blev! Dock slutsålt men ni hittar modell större här snacka om glad kille!!! Denna gör hela rummet tycker jag!

HÄR är den underbara kanin mattan. Kaninen fick sin plats i tältet, där ska vi läsa böcker och mysa!! Nu kostar den 140:- 
Det stora underbara lektältet Tipi från JOX!! REA 360:- nedsatt från 599:- finns HÄR. det enda som saknas nu är Franks rum!!

(Inlägget är i samarbete med Lekmer)

Gillar

Kommentarer

Dajana
,
Hej Vad är det för mjuk filt/dyna du har i tältet? 😊
viktoriabergh
,
Just nu har jag en madrass från Ikea bara:) har nämligen 2 madrasser hemma så la den där istället samt ett spjälsängs täcke, han sover utan alltid !
viktoriabergh
,
Jag har en madrass för spjälsäng och ett täcke
Hanna
,
Hej! Vad har det lektältet för mått? Letar efter ett som är perfekt för att läsa och mysa i tillsammans med min 1-åring. Är det detta tältet? Tycker ditt ser större ut 😊 https://lekmer.se/details-lektalt-tipi-polyester-gra/p/69234 Med vänlig hälsning, Hanna
viktoriabergh
,
Hej det är det tältet du skickade! Dock upplever jag inte så mycket stunder där inne i tältet som jag hade hoppats på.. Jag skulle ha satsat på en sänghimmel eller liknande med myspöl eller så under om jag kunde göra annorlunda! Tror det är mer användbart. Blir lite instängt inne i tältet ändå! ♡ men annars gillar jag just vårt tält. 😊 ursäkta sent svar!!