EOTB- kärleksparen

Idag har vi haft fullt upp med...

filminspelning hela dagen här hemma. Plus städat hemmet för att det var kaos!

Nyheten är ute, vi ska vara med i en Dplay- serie som heter EOTB- kärleksparen! Där ni får följa vårt liv.. från vår egna iPhone kamera. Så väldigt intimt och avskalat ändå!

Vill man läsa mer om det här så kan man gå in på exonthebeachse instagram, där finns en artikel med i hänt extra.

detta passar mig perfekt eftersom det sker på våra principer och vi väljer vad som ska filmas och när det passar oss bäst i vardagen att filma. Nu när man är sjukskriven och mår bra från och till så passar detta perfekt!

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Hej! Jag har precis blivit sjukskriven två veckor pga illamående i min graviditet. Tycker det är så skönt att läsa din blogg och höra att det går fram och tillbaks för dig med, för jag kan känna dåligt samvete över att jag ibland mår bra under dagen och har energi att göra saker, när jag liksom är sjukskriven. Känner mig dålig på något sätt som inte är på mitt jobb ddå, har dåligt samvete över hela situationen samtidigt som jag vet att jag inte hade kunnat jobba! Känner du liknande eller hur gör du för att tackla såna känslor?
viktoriabergh
,
Ja gud vad jag känner igen mig i det du skriver!! Jag känner som dig! Att jag inte kan vara styrd av tider och sen ha den där pressen att finnas där hela tiden, när jag vet att många stunder på dygnet är jag riktigt dålig.. det blir väldigt svårt att jobba då. Nu börjar jag få lite mer energi så att jag ändå klarar av att utföra lite jobb hemifrån som tur är! Men mitt yrke som Pt känns långt bort, speciellt eftersom man då ska finnas med fysiskt! Det är jag definitivt inte! Men lita på din magkänsla och kroppen säger ju mycket till oss. Försök istället njuta av de där glimtarna under dagen! Jag försöker göra det! 😊 det har man rätt till.. man är som sagt inte 100% sjuk utan 100% okapabel att göra ett jobb. Kram och ta hand om dig!