Enkelt att resa med barn!

Flygresan hit på 3,30min gick verkligen så bra! Inte för att jag var orolig inför resan nu när vi har 2 små barn. Nej nej.. väldigt enkelt att resa med barn ändå tycker vi! Vi hade med oss ipaden till Frank, en liten påse med godis och en färgglad leksak & bärselen till Ralf. Detta var det enda som ”barnen” behövde.. Frank tittade bara lite på barnprogram som jag laddat ner i offline mode från SF kids och åt lite godis. :) Ralf sov, ammade, fick ny blöja, och satt snällt i knät. Hade han varit väldigt ledsen och övertrött tex så hade vi ju bärselen att ta till. Men den behövdes inte! Jag ammade när vi flög upp och vid landning för att undvika något tryck i öronen på Ralf.

Så att flyga med barn är simpelt! Det enda krångliga med barnen på resa är ju all extra packning som ska med! Blöjpaket, vagnar, bärsele, barnleksaker, babykläder, filtar osv! Men vi checkade in 3 väskor så de löste sig fint!

Vaccinationer behövdes inte heller.. vi såg till så att Ralf fick sin första 3mån vaccin bara innan vi åkte :) sen har vi med det viktigaste som uv kläder, keps/hatt, solskydd, myggnät till vagnarna, många ombyten kläder, och det som jag nämnde här ovan. Men vet ni vad! Det är typ lättare att ta hand om barn utomlands än hemma! De små blir lite tröttare av värmen.. men den kan man försöka undvika genom att gå upp på rummet då och då, hålla sig i skuggan och försöka hitta lite ställen där det fläktar.

Annars finns det ju så mycket nya intryck att utforska! Samt roligheter för de större barnen! Så vi ser bara fördelar att resa med barn! Extra roligt och mysigt att få se världen tillsammans.

Vi hängde vid poolen första dagen och sen tog vi en vilostund på rummet innan det var dags för middagen.
Middagen åt vi på bufférestaurangen som dessvärre inte har imponerat på oss ännu! (Men ändå skönt att ha all inclusive) efter middagen så tog vi en promenad in till Pythagoras stad för att kika och handla chips & dryck på ett supermarket där.
Lilla toffeln
supermysig hamn! Vi tänkte käka middag där nere imorgonkväll kanske ☺️
Det var dock väldigt varmt igår på vägen hem därifrån!!

Gillar

Kommentarer

Emmy
,
Håller helt med dig! Vi kom hem från Grekland förra veckan. Första resan med våran 9 månaders kille. Var en dröm hela semestern. Sov hela natten och två bra vilo stunder på dagen i sin vagn och glad och åt bra hela tiden. Hemma var han lite grinig innan vi åkte och sov väldigt dåligt så vi var lite nervösa men det försvann fort. Nu längtar vi till nästa resa!
viktoriabergh
,
Ja så sjukt det där! Tror många människor avstår att resa med barn av ren rädsla för att det skulle bli katastrof! Men som sagt oftast så blir ju bebisar och barn glada och nöjda av miljöombyte & andra människor