En utekväll i Karlstad.

Jag blev medbjuden på lite party igår med mina fina tjejkompisar! Så jag kände att jag inte kunde tacka nej nu när jag väl är här. Det är ju vääääldigt sällan man går ut numera och det är ju roligt att återuppleva Karlstads nattliv. Men det märks att man blivit äldre man känner inte igen folket som är ute numera.

Vi började kvällen hemma hos Sofie iaf där jag fick låna både smink, outfit, skor och jacka. Hahah jag hade ju inte riktigt packat för en utekväll... tur att vi har samma storlek;) ursäkta bildbomb men ni vet när man känner sig sådär snygg så man får till bra selfies. Ja då får man passa på
vi drog först till Olssons bazar där vi tog ett glas prosecco i baren och delade på en deli bricka, så god!

Efter det gick vi ner till deras yacht. Mäktig båt ändå!! Supermysigt att sitta där och förfesta med bra musik och mycket skratt!!
tack för en superbra kväll! Vi avslutade kvällen på Verket där det var någon premiär med bubbel och snittar men jag såg inga snittar.. vi som bara kom för maten nejdå.. Men det var trevligt, dansade och drack lite. Hoppade in i en taxi och åkte hem när klubben stängde och idag är jag pigg och mår toppen! Skönt med en "lugn" utekväll ändå. :)

Gillar

Kommentarer