En trotsig unge..

Idag har jag inte känt för att skriva överhuvudtaget tills nu.. Jag har varit ensam med Frank hela dagen för att älsklingen skulle hämta sin nya hoj

MEN, hela dagen idag med Frank har varit i ett jobbigt läge.

Han har ju ett sådant humör och när han tillslut gnällde ur här hemma så tog jag med mig honom till macken för att köpa korv med bröd. Det var det han ville äta och eftersom han har varit dålig med maten så tog jag tillfälle i akt.

Vi promenerade dit hand i hand utan bekymmer, men när vi satte oss för att äta där så fick han syn på en man som hade köpt en Daimglass.. och där var det kört. Frank blev superledsen och skulle gå till glassboxen.

För att slippa ett ordentligt utbrott där inne så tog jag drickan, festisen, 2 korvar och Frank på höften för att gå ut och distrahera honom med en promenad hem istället.

Gick ju sådär.. ni vet när man har händerna fulla och ens barn gör uppror, sittandes på gatan gråtandes.. matt man blir!!! Ser inte fram emot dessa stunder med en 3åring eller 5åring men det lär ju komma då med.
Jag fick tillslut försöka locka med det ena och det andra och som tur var så ringde då Lisa och sa att dom var hemma hos oss.. då kunde jag locka med att kusinen Albin var hos oss! Det funkade.

Efter detta har dagen gått i ett, stökigt med 3 små skrikiga ungar och dessutom Frank som varit extremt gnällig och missnöjd idag.

När klockan var 18.00 så gav jag typ upp.. ni vet när luften går ur en. Nattningen gick åt skogen efter 2 avsnitt av Alfons Åberg och Simon fick då komma in från garaget för att ta över ( med all rätt ) pjuh! Sen gick han och köpte mat till oss och jag passade då på att slänga i en färg i utväxten. Välbehövligt! Så nu känner jag mig fräsch. Ska bara mysa i soffan nu ♡

Gillar

Kommentarer