En titt i huset

Vi fick gå in och kika i huset idag för imorgon ska vi välja kakel till köket.. vi funderar på liknande det vi har i dagsläget alltså detta:
men kanske trist att gå på samma igen när vi ändå har chansen att byta.. ni får gärna komma med era synpunkter eller tips! vi ska iaf kika imorgon, lite inspo från pinterest är detta..
bänkskivan är cement liknande.. och vi kommer ha vitvaror som är vita i glas liksom.
bästa är skafferiet i hörnet! :) så skönt!! En köksö hade ju varit drömmen men de får inte plats med både det och ett köksbord tyvärr.
bilderna blir tyvärr lite mörka med min kamera på mobilen..
badrummet blir lite litet.. Men vi har valt att sätta in badkar ändå. Därför vill vi mer än GÄRNA ha råd på något snyggt alternativ till badrummet. Vi funderar ju på ett snyggt badkar liknande det vi har idag.. Men isåfall vill vi ha någon slags glasvägg.. det finns ju badkar som har en halv glasvägg men då ska det vara ett rektangulärt badkar och den stilen för mig är lite för mycket "utomlands hotell" är mer sugen på en glasruta hela vägen från golvet isåfall.. kanske något extra snyggt som detta
Vad tycker ni?? ♡♡

Gillar

Kommentarer

Alva,
Inspobild nr 2 på kakel!! Sjukt snyggt och fräscht på samma gång
.
Sofia
,
Välj annat kakel än det ni har nu, ljusgrått något likt marmor tycker jag 😊
Mamma och mormor
,
Jag tycker det första köket var finast och matchar bänkskivan snyggast
Ida
,
Det är så snyggt med glasskiva/duschvägg!! Vi kommer ha samma problem när vi ska göra om badrummet i huset vi köpt, måste ha en kombinerad dusch/badkar och då har vi valt ett rektangulärt med halv dusvägg. Jag tänkte som du att jag ville ha ett ovalt badkar, med bara en glasskiva utanför men kom på att det kommer blir sååå skitigt och svårt att komma åt bakom för att rengöra 😟 hoppas ni hittar någon bra lösning!
viktoriabergh
,
Tack snälla! Ja vi kommer nog köra på ett badkar som vi gillar och ställa dit det för att sen se om det är möjligt att skippa duschvägg men behövs de sättas in så kan man ju göra det senare.. 😊
Elin
,
Tycker ni ska ha samma kakel som nu så jäkla fräscht och något man aldrig tröttnar på!!
viktoriabergh
,
Vi körde faktiskt på samma! Bra svar 😊 hih