En tisdag hos oss

Tack för era kommentarer kring tidigare inlägg om blöjfri! Vi verkar alla överens om att det Bästa är att vänta med nattblöjorna tills dom är torra under en viss tid och först då ta bort nattblöjan helt. :) så tack! Ska definitivt göra så!

Förövrigt så hade vi en väldigt tuff natt där lilla Ralf sovit såååå oroligt! Jag la mig inne i gästrummet i den utbäddade bäddsoffan för att vara nära honom då han sover där inne i sin vagga. Annars hade jag bara behövt springa mellan vårt sovrum och han hela natten. Nu kändes det dock som att han vaknade varje/varannan timme och det tog lång tid innan han somnade vid varje uppvak! Inte ledsen iaf men väldigt lätt sömn.. gissar på att tänderna håller på att växa ut och stör honom.. stackars lilla!

Orkade ändå iväg på mamma passet imorse med båda barnen!! Frank var pigg och frisk så jag frågade honom om han ville med mamma på träning eller åka till förskolan. Han valde mamma! Såklart!! ;)

Hemma sen så tog vi emot leveransen av vår nya tavla som ni kan skymta här! Imorgon åker den upp på väggen! Tjoho..
Frank använde bubbelplasten och lekte på som han kallade det, dansbands golvet! han lekte att hans kusiner kom på disco och skulle vara med o dansa! Fantasin är det inga fel på! Haha godingen! På kvällen beställde vi pizza och sen tog jag och Frank ett skumbad tillsammans. Nu är det friidrotts VM!

Gillar

Kommentarer