En tillbakablick

Jag satt och tittade igenom gamla bilder och vilka minnen de väcker! Dessa bilderna är minst 5år gamla och det var på den tiden jag ville gå tillbaka till mitt blonda jag, dock kom jag aldrig till den där riktigt kalla nyansen. Men dessa är mina senaste blonda dar och jag kommer nog aldrig mer bli blond.. jag trivs så bra i mörkt och jag tycker att det framhäver mina drag bättre än med den ljusa tonen. Man var liten och tuff.. jag hade så mycket på gång socialt när jag var yngre.. jag hade tex 3 jobb samtidigt under sommaren. Jag jobbade heltid 7-16 på mitt vanliga jobb sen började jag kl 17 på ett restaurangjobb nere i hamnen till 22 och direkt därifrån till nattklubben där jag stod i dörren som entré värdinna tills klockan slog 02.30.. hem sova och upp vid 06 igen!

Jag fattar inte hur man kunde orka med detta! Det var ju absolut inte 7 dagar i veckan som det såg ut sådär men iaf 3 av 7 dagar så rullade jag på ett sånt arbetsschema.. helt sjukt.. nu prioriterat man ju sin tid lite annorlunda och jobbet är inte hela livet, men jag är glad över att jag alltid haft sådan bra arbetsmoral och kämpat på flera arbetsplatser för att tjäna mina egna pengar och kunna ha sin frihet med egen lägenhet osv. Jag flyttade hemifrån direkt när jag fick fast anställning och jag ÄLSKADE min första lägenhet.

Den var helt perfekt.. jag hade en "halv källare våning" så man gick in från markplan med egen entré ett trappsteg ner låg min lägenhet.. med halvstora fönster och det var en 2a. Det var mitt lilla grekiska hus kallade jag det. Eftersom det var stengolv i hela lägenheten, valv i väggarna och vitputs med blåa inslag vid fönster och dörrar. Nära till stan och alldeles perfekt. Mitt bubbelbad var riktigt Nice! Saknar badkar så ska bli så skönt med de i vårt nästkommande hus! :)
Om ni är nyfikna på något om mitt tidigare liv i Karlstad och min ungdomstid så får ni jättegärna kommentera här nedanför så ska jag svara på dom frågorna! Allt från skola, vänner, jobb, sociala sammanhang, träning, tankar, osv!

Gillar

Kommentarer

viktoriabe
,
Hej vad kul Emma Att där du hängt med så länge och tack för alla fina ord! ❤ stor kram!
viktoriabe
,
Slutat styla det så mycket och "förstöra" med hårblås, plattång? Locktång osv! 😊 försöker att låta håret va så mycket som möjligt och satsar på bra schampo balsam som är paraben och sulfat fria. Samt använda värmeskydd om jag ska fixa det 😉
viktoriabe
,
Hej åh vad kul! Ja visst 😉 vi är 5stt bra vi! Hih kram
viktoriabe
,
Tack! Jag var fastighetsskötare på ett stort köpcentrum 😊 med både inre och yttre arbetsuppgifter
Nora
,
Vilken är din Naturliga hårfärg? Tycker du har jätte fin färg på håret, passar dig jätte bra. 😊 Hur ofta får du lov att färga det?
Nora,
Vilken är din naturliga hårfärg? Gillar din hårfärg, du passar väldigt bra i den. 😊 Hur ofta får du lov att färgahåret.
nora_@hotmail.com
viktoriabe
,
Tack! Jag färgar de kanske varannan var tredje månad 😊 "råttfärgat blond" är min vanliga färg.
viktoriabe
,
Ska jag vara helt ärlig så har jag glömt bort väldigt mycket om de. För det var SÅ längesedan!! Hah
Marie
,
Vilken chock jag fick när jag fick se lägenheten... Jag bor där nu! Jag älskar den lika mycket som dig 😊
viktoriabe
,
Nej men gud vad sjukt! Haha