En spya och polisen

Imorse vaknade jag av illamående och höll på att spy redan i sovrummet.. men jag hann till toaletten och Frank stod där bredvid med förvånad blick och ville hålla koll på mig när jag spydde.. han pussade och kramade på mig i vanlig ordning för att trösta mig. Så gullig

illamåendet har blivit lite värre nu igen de senaste, läser man om graviditeter runt vecka 30 så är detta vanligt att det kommer tillbaka just nu.. för hormonerna har nämligen ökat igen! Pjuh..

Efter spyan så fick jag åtminstone i mig frukost och kunde ta en promenad till förskolan för att lämna Frank, där vi möttes av en polisbil inne på gården! Wow vad roligt var min första tanke, idag ska dom få titta i polisbilen och träffa polisen.. sen hejdade jag mig själv med att något faktiskt kunde ju ha inträffat?? En olycka eller ett brott!? Men kom då på att förskolelärare hade sagt att miniröris som de brukar ha på onsdagar var inställt för en liten hemlis istället. Hemlisen var garanterat polisbilen..
Nyframtagna reagerade med wooooow nynonyno (härmande av polissirener)
Jag tog sen en promenad tillsammans med min grannkompis som är mammaledig, det blev en längre sväng idag, ca 5km! Bra jobbat för onda fogar men gravidbälte hjälper och det är typ värt lite smärta för att få den där stunden på dagen med rörelse och frisk luft.. solen var uppe och det var riktigt härligt! Hon bjöd på en klassisk lunch efteråt, falukorv & makaroner! Perfekt ;)

jag hämtade ut mina klänningar därefter och tänkte även visa er den andra som jag beställde nu i veckan :)

Eftermiddagen var lek i lekstugan med Frank och ett varmt skumbad, kroppen var helt slut då och det passade bra med lite lugn o ro.. älsklingen stod för middagen (kycklingsallad) mums! Mys i soffan innan läggdags förut.. första handen på magen bilden som jag får till typ .

Gillar

Kommentarer