En seger över godis!

10 månader utan godis.. jag TRODDE ALDRIG att jag skulle klara detta så länge när jag gav mig ett nyårslöfte 2018. Iofs så skulle jag försöka bli av med mitt sockerberoende och det har jag ju inte riktigt klarat av då jag tillåtit mig själv att fika, äta glass och snacks som chips.. MEN mitt stora problem har ju varit att jag ätit godis varje dag i flera år nästan.. det kände jag inte var så hälsosamt! Därför ville jag ta kontroll över godiset.

Nu när tiden gick och jag hade klarat fler och fler månader utan så blev det en princpsak att inte äta. Det har också inte varit sådär supertuffa att avstå för jag har ju haft alternativ.

MEN .. Så blev jag gravid och efter det så har jag inte kunnat tänka på annat än godis och gärna de godisarna som är så mycket godis som det kan bli! Hahha skum, färgämnen, konstgjort förra veckan så kom älsklingen hem med en bilpåse och jag höll på att gå under.. såååååå jobbigt!!! Nu har inte mina komplement funkat överhuvudtaget!! Har nästan känt mig deprimerad över detta med att inte få äta godis!!!

Igår när pappa tog fram världens största plockgodispåse då kände jag NEJ 1år utan godis eller 10 månader.. vad spelar det för roll?? Jag har ju ändå lyckats länge!! Nu ger jag upp!

Det smakade gott! Precis som det gjorde sista gången jag åt den där godisbiten där på nyårsafton.. jag är lite lyckligare nu sjukt..

Undra varför kroppens behov faller dit? Ja ja, jag ska försöka att avstå godis så mycket jag kan och hålla det på en bra nivå utan att återgå till mitt osunda liv som jag hade innan. Varje dag är inte OKEJ! Jag ser inga problem med godis då och då.. men det är ju det som jag haft problem med. Hoppas jag klarar det denna gången! Men nu ska jag inte se det som ett misslyckande utan en seger!! Kan nu förstå!!!??? 10månader utan godis!! Hade du klarat det?

Gillar

Kommentarer

Emelie
,
Sjukt bra jobbat! Jag tror inte jag hade klarat det. Är rädd för att jag skulle faila totalt, så därför testar jag inte, haha. Hade definitivt inte klarat det under graviditeten, inte för att jag ofta var sugen på godis men för att jag inte klarade av förbud på att äta vissa saker
Mikaela,
De e bra gjort. Hade aldrig klarat 10 månader med mitt sockerbehov.
nouw.com/mikaelaaa
viktoriabergh
,
Haha men stort tack!! Tror att om man vill något starkt så går det! Det handlar nog mest om viljan.. det är därifrån styrkan kommer. Nej sant!! Så skönt att få följa sin känsla nu!
viktoriabergh
,
Haha nej alltså det har varit en kamp många gånger!! Utan att sticka under stolen med något.. Men har nog klarat det tack vare att jag fått fika, äta chips osv! 😊