En sån dag

ni som vet ni vet.. skulle precis klä på oss ytterkläderna imorse när jag känner doften av bajs. Så ja då är det bara att börja byta.. Men då hade de blivit världens bajsolycka! Upp på hela ryggen sen skulle han vända sig till magen på skötbordet och då kletades det bajs överallt.. på skötbordet.. benen..ryggen.. slutade med att jag fick sätta ner han i handfatet där jag duschade av honom. Livet som förälder alltså! Efter den olyckan så kom vi iväg ut på promenad. Mötte upp Julia och vi tog oss en promenad till Hagaparken där vi skulle luncha. Men råkade nog plocka upp Frank när han egentligen hade velat somna om. Inte lätt att veta, så han bara grät och grät helt otröstligt.. Ville inte ammas utan bara sitta i knät. Om man kunde läsa tankar. När vi satt 2m från bordet så ser jag att en kråka sitter och käkar ur mitt potatismos också på tallriken!! Usch sååååå ofräscht. Tror han hade mos i näbben men jag kände bara äsch vad fan jag skrapar av övre lagret så får jag försöka äta upp denna kråkmåltid. Haha allt gick fel med andra ord. Men när vi gick vidare sen då somnade Frank direkt jag la ner han. Så nästa gång som han vaknar upp i vagnen så ska jag inte sätta honom upp i sittläge eller plocka upp honom om han inte börjar göra väsen av sig. Jag menar dumt att ändra på ett vinnande koncept om han ändå satt snällt där i. Ibland tänker man inte så långt.

Nu är vi hemma iaf och pausar lite från solen. Ska snart ut igen på en liten prommis när det är nap time för honom. Gäller ju att tajma sovstunder med promenader för då är det bästa stunden att gå! :) har förövrigt kunnat ta av mig både jacka och tröja och traskar runt i t-shirt idag! Såå skönt ♡

Gillar

Kommentarer

Alex
,
Åh jag önskar att jag orkade gå ut och promenera oftare när det är sovdax, vill sova med oftast
viktoriab
,
Ja men då kan du ju passa på att sova ute
Lisa
,
Ja man måste lixom ha lite framförhållning nuförtiden när man ska iväg på nåt Är det inte bajs så är det kräkor
Clara
,
Kan relatera! Hur verkar Frank må nu när du äter mjölkfritt?
viktoriab
,
Äter inte mjölkfritt nu. Ger upp! Tycker inte det är så mycket utslag som innan och ingenting har förändrats med mer eller mindre tycker jag. Ska ju gå över mer och mer på vanlig mat så då underlättar det med:)
viktoriab
,
Haha håller med! ☝️
Clara
,
Okej, så vad berodde den blodiga avföringen på menade läkaren? Och de kvarvarande eksemen? Undrar för att mitt barn hade samma symptom men blev helt bra med mpfri kost.
viktoriab
,
Eksem kan vara atopiska.. eftersom både jag och Simon är astmatiker och har allergi. Men blod i avföring kan va eftersom han bajsade 3gng så kan de bli sår. Kom så lite. Och bara den gången. Men kommer nog hålla mig ifrån mjölk ändå.