En recap från helgen!

Hej! Jag har försökt posta ett inlägg här till er hela dagen men Nouw har haft tekniska problem! MEN nu så!! ☺️

Jag hade massvis med bilder i kamerarullen från helgen och tänkte därför göra en sammanfattning av helgen med hjälp av bilderna :)

Vi startade fredagsmorgonen med ett crossfitpass och sen tog vi en promenad bort till parken där vi alla dukade upp en lunchpicknick, både trevligt och stökigt (blir ju inte så lungt med barn på picknick) ;)


På eftermiddagen åkte jag till frisören och nu blev jag mörkblond med ljusa slingor i! Jag färgade mig ju rätt nyligen men det släppte bara efter 2 veckor typ! Så konstigt så nu gjorde hon en touch up för att försöka få de att sätta sig bättre. Jag är supernöjd iaf :)

Lördagen spenderades ute i den härliga solen! Vi myste runt på området, hos grannarna och påtade i trädgården! :) ungefär så hela sommaren kommer se ut tror jag!

Barnen badade jacuzzi även!

Ny favoritoutfit! Kjol från Odd Molly & linne från H&M (adlinks)

Den härliga dagen övergick till grillkväll med nybakad blåbärspaj/äppelpaj som efterrätt i kvällssolen. Är så tacksam över att vi har så fina vänner till grannar! De öppnar upp hemmet för både barnen och oss, alltid! ❤️

Idag har varit en riktig fixarsöndag! Jag har trimmat gräs, Simon har hjälpt grannen med förrådet, vi har skruvat fast nätet över jordgubbarna, Simon har handlat och varit till Ikea.. han behövde ha rullgardinen idag sa han! Så dom skruvade han upp i vårt sovrum. Skönt med både rullgardin & mörkläggningsgardin! Både vi och barnen känner av ljuset på kvällarna så att det stör sömnen lite!

Det bästa av allt idag var ändå när vi gav Frank (& Ralf) sommarlovspresenten! En egen ELBIL!!

Han har pratat om detta i ca 1,5år och äntligen fick han en.

Det bästa med denna var att den går att styra med fjärrkontroll och barnet kan köra själv! Så då har ju helt plötsligt båda barnen nytta av bilen! Inte för att Ralf fått prova den idag 😂 men men.. det var dessutom så sjukt bra pris! på ca 1200:-

Laddningen räckte hela dagen och då hann vi som ni förstår inte ladda den helt eftersom Frank ville köra bilen Nu Nu Nu! Det finns även musik i den och den driver på båda bakhjulen. Hett tips!!! Vi hittade den hos outl1.se 🥰👏🏼

Nu ska vi natta barn efter ett bad, och när de somnat så dukar vi fram vår favoritsnabbrätt bruschetta! 🙏🏼 Hoppas ni haft en fin helg!

Gillar

Kommentarer