En perfekt torsdag

Har börjat bli så himla virrig och vimsig, riktig gravidhjärna! Jag glömmer så mycket, jag glömmer speciellt bort att uppdatera er här inne med de vardagliga! Det känns som att det är mycket som snurrar i huvudet nu så jag har knappt koll på mig själv.

Jag har tex glömt bort min Bankkod till mitt vanliga kort som jag använder dagligen när jag handlar.. det tog mig ca 5dagar innan jag kom på koden!

Jag glömmer vart jag lägger saker och ting.. speciellt nycklar! Helt borta ibland.

Idag fick jag ringa till Simon och fråga vilken storlek Frank har på blöjorna! Alltså.. kan ni förstå hur det snurrar i hjärnan hos mig. Hahah

hur som!

Idag handlade jag på förmiddagen och fick sedan besök av Jossan + bebis, vi åt en lunch tillsammans här hos oss samtidigt som blåbärspajen stod i ugnen.. så gott! Vi ses mest och äter, hahah men vi har lovat oss själva att börja bli lite mer aktiva också ;)

På eftermiddagen så har grannskapet varit ute och barnen.. så de har lekt runt här medan grabbarna har piffat med utsidan.. gräver bort grus och håller på. Så duktiga! Heja.

Jag får stå för barnpassningen/matlagningen när de jobbas såhär, en rätt härlig arbetsfördelning enligt mitt tycke! :) kvällen avslutades med ett bad tillsammans med Frank där vi blev osams.. jag fick absolut inte skrubba han bakom öronen och ta bort snoret vid näsan, men den fighten vinner han inte! Inte när det kommer till hygien.. då får det kosta ett litet bråk mellan oss.

Nu sover han i sitt rum efter 4e nattningsförsöket (tror att han somnat) och när jag säger nattningsförsök så menar jag att jag fått gå in till han 4 gånger för att säga godnatt och lägga på han täcket. En procedur som inte är så krävande.. så fort han somnat så ska jag duka fram en skål med salta chips framför krimtorsdag! Har redan förberett med ett glas Påskmust! Ja ni läste rätt, här tjuvstartar vi..

Gillar

Kommentarer