En ny start

Jag kände mig glad imorse och lite laddad på att börja ta hand om mig själv. Härlig känsla!

Tog Frank på en promenad till förskolan i världens blåsväder.. så jag fick vira en stor filt runt hela honom så att han inte skulle behöva frysa (de 5min vi har till förskolan) men han var nöjd där i vagnen.

Väl hemma sen så kände jag ju direkt att nej detta väder vill jag inte ut i igen så gravidyoga blev ett bra alternativ. Jag tog dock en lussebulle imorse som uppladdning för yogan, haha! balans..

45min med härlig tid för mig och mitt inre, med kroppsliga utmaningar. Helt perfekt! Heja sats online training. :)


namaste.

Jag gjorde iordning en ordentlig frukost som jag avnjöt framför nyhetsmorgon sen. Jag har bestämt mig för att dricka minst 1 flaska vatten om dagen (ja jag dricker väldigt lite om dagarna) sen kan jag öka till 2 när det börjar gå bra. Smaksatt med apelsin så blir det lite lättare att dricka.
bilder från instastory.
Tycker redan att bilderna från kameran är SÅ bra!! Jämförbart med min Samsung S7. Den är visserligen över 2år gammal så tekniken går väl framåt. Men skönt för mig att slippa dra fram systemkameran varje bild. :)

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Synd bara att bilderna inte kommer med i ditt blogginlägg!
viktoriabergh
,
Åh såg det!! Har bytt telefon och antar att det är någon inställning i min apo som måste ändras.. löste det igår tillfälligt med bilderna men måste lösa det tekniska biten med min bloggportal. Tack för att du säger till!! Bilderna är ju typ viktigast