En lugn söndag

Vi var till Västerås köpcenter hela familjen idag för att Simon skulle köpa sig ett par nya jeans. Frank var helt stissig i butiken och inne på Johnells så hittade han julpyntet som såg ut som en Staffan stalledräng hatt som han tog på sig så vi skrattade gott åt hans knäppa idé. Men det bästa var nog när han sa oj, och så står han med skyltdockans hand i sin hand tänkte bara på Pippi, eller typ Håkan & Sune filmen... hur lyckas man ”pilla” av en hand från dockan!? Åh som tur var så kunde jag skruva fast den utan att behöva gå med den till kassörskan och berätta om händelsen hahaha! Älsklingen hittade ett par jeans iaf och hemma sen igen så käkade vi lunch och vilade lite. (Eller alla vilade utom jag, jag passade på att bakade blåbärspajen då)
köpte dessa påslakan på Mio igår, så idag bäddade vi rent i sängen och jag firade söndagen med ett glas bubbel! Skönt när man får den där glädje känslan i kroppen och vill fira livet lite. :)
149:- st för påslakanen. Kap!

Hoppas att jag får sova i vårt sovrum inatt! Ralf är ju lite förkyld och har hostat nu på kvällen så det märks om jag får dela 80cm med honom inatt i hans rum eller krypa ner i de krispiga nybäddade påslakanen. Håll tummarna för mig!

Nu har jag myst med detta framför solsidan & Hellenius hörna. Men dags för tandborstning och läggdags. Natti

Gillar

Kommentarer