En lördag med bebis

Kusinerna kom hit på morgonen och sen kidnappade dom med sig Frank på äventyr, eller ja.. vardagsbestyr! Så jag och Ralf blev själva hemma då älsklingen jobbade idag.

Så vi har lekt och busat!
Fullkomligt älskar den här perioden nu! Som sagt det var som att allt släppte för honom och utvecklingen kom! Underbart är det att spendera tid med han! Han skrattar och babblar och smaskar med munnen.

Sen somnade han i min famn framför tvn, SÅ MYSIGT!!! Här sov han i lite mer än 30min inne Simon kom hem och råkade väcka han.
Men då låg han kvar i 30min extra och bara myste!! Jag låg och snosade han i håret och pussade på han. Älskar att Ralf är en mysis och gillar det här! Frank var helt tvärtom när han var bebis så jag njuter extra mycket nu! ❤️
Vid nattningen så fick han flaskan med välling men precis när han höll på att somna så väckte han sig med några pruttar och sen skulle han skita! Hahah typiskt så då blev han ju övertrött istället när vi skulle natta om, så han stod här och skrattade och busade med mig! Tokunge!
Nu sover han iaf och jag får lite fotmassage av mannen! Ja det händer aldrig men ikväll Frank ville sova över hos kusinerna så han är där inatt (2 gator bort) så jag och älsklingen tar tillvara på kvällen med hämtmat och tv tittande. En lugn och härlig lördag för oss 3. :)
lite melodifestivallåtar kanske man ska lyssna igenom ikväll med ett glas rött till. Njuta!

Fick förövrigt denna bilden skickad till oss i familjegruppen! Det har nog inte gått någon nöd på Frank idag inte! Kul för han att leka med kusinerna och bada! ❤️

Gillar

Kommentarer