En lördag med båda barnen

En lördag där de var jag och barnen! Kusinerna var även här en sväng och de blev lite stökigt! Men när vi gick utomhus så försvann stöket :) vi fikade på en sockerfri äppelpaj!! (Såå god)

Förutom en ganska energilös lördag så kom vi ändå iväg på lite kvällsäventyr! Hade planerat sushi som hämtmat men vårt vanliga ställe hade stängt!! Så jag tog med barnen till något nytt i Bålsta där det var ”högre standard” både i meny, lokal & priser. Men dessvärre inte i slutbetyg.
Det var lång väntetid vilket inte var optimalt när båda barnen var övertrötta och hungriga!! Löste underhållning så gott jag kunde i väntan på mat o när den väl kom så var sushin inte så god som förväntat.. de billigare ställena här omkring är mycket bättre! Stora bitar och mycket kladd! Ralf fick en barnrätt med ris & kycklingspett för 95:-!!!! Han åt typ 5 nävar ris sen var han klar.. ovärt 😂

Självklart lyckades han skita mitt i maten med och jag hade inte tagit med skötväskan (med tanke på att jag egentligen skulle ta med maten hem) sååå jäkla typiskt!! Men iofs visste jag ju att det skulle hända bara för att jag inte hade med mig blöja.. så vi fick äta upp snabbt för att sen åka till Ica maxi , lördagsgodis till Frank o blöjköp, tänkte byta på kundtoaletten där men de var upptaget så fick köra ett bajsblöjsbyte i bagaget 🤣..

Pjuh, väl hemma sen så kunde mamman pusta ut. Lite stressigt att vara iväg sådär i fel tajming ensam med båda! Ralf somnade på 1sek nu iaf och Frank sitter nöjd framför barnprogram med en skål godis. Bra avslut 🥰🙏🏼

Hittade receptet på äppelpajen så ni får en printscreen här 😘

Blåsigt ute idag men med lite värme i luften! Skönt att hösten smyger sig på! ☺️
Nu ska jag snart poppa popcorn på spisen och sen se en film när mannen kommer hem! Saknat han idag ❤️ kram på er!

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Låter som ni haft en bra dag samt ett mysigt avslut 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
Viktoriabergh
Viktoriabergh,
Ja det är tur att det finns guldglimtar! 😍 tack!
nouw.com/viktoriabergh