En låååång bildupdate från helgen

Varning för en lång update med massa bilder!
Favoritmärke CLN. Härliga träningsplagg! (Ej spons)

bästa lunchlådorna!
promenad med ståbrädan :)
Vädret har varit fantastiskt och jag och barnen åkte mot Karlstad på torsdagen! :) Simon skulle ha varit på företagsresa i sälen men pga Corona så ställdes det in. Jag hade bokat spa åt min bästis som 30års present. Så vi skulle till Selma spa från fre-lör. Hade därför planerat barnvakt och mormor ville ju så gärna träffa grabbarna! Min syster med barn kom även dit så att vi kunde få fyra Valter som fyllt 4år.

Vi besökte mariebergsskogen med 4h park & lekpark på fredagen.. poppis för barnen!
Sen tog vi med oss mat från pizzerian till lunch innan jag lämnade barnen hos sin mormor :)
då drog jag och sofie till Sunne med bra musik i bilen och solen på himlen!
Underbart att få hänga bara jag och hon på SPA! Vi tränade, drack bubbel, badade i poolen, käkade en 3-rätters middag & var uppe till sent. Innan vi avslutade vistelsen med en tafatt frukost (ej buffé pga Corona) samt en behandling! Klassisk massage 50min! Bästa ☺️

Hemma på lördagen så åkte vi till pappa och blev bjudna på dundergod middag och satt och snackade hela kvällen! Mysigt
Idag så åkte vi tillbaka till mamma där vi hängde utomhus. Spelade landbandy och ”fikade” i solen! Hemresan var kaos.. Ralf var sjukt missnöjd hela resan och jag barn överlycklig att få kliva innanför dörren hemma äntligen! Toppenhelg men jobbigt när hemresan blir sådär tuff ❤️ Hoppas ni haft en fin helg i detta underbara vårväder!

Gillar

Kommentarer

cecilia
,
Hej! Bor i USA och här är ju skolor mm. stängda sen ett tag. Hur funkar det med social distansering i Sverige på ett SPA? Förvånad att det fortfarande var öppet! Här försöker vi att inte träffa äldre släktingar pga att de kan smittas av oss och bli riktigt dåliga, hur tänker ni i Sverige? Dina föräldrar är nog inte så gamla som våra dock 😊 så dom kanske inte är i riskgrupp. Men ändå intressant att se hur totalt annorlunda man lever på som vanligt nästan i Sverige jämfört mot andra länder.