En familjedag

Startade denna veckan med att hänga här ute i solen för imorgon vänder vädret i några dagar eller veckor... så har försökt njuta det sista!

Sen åkte jag in till barnmorskan för förhoppningsvis det näst sista besöket. Blodvärdena var lite sämre men vägrar börja äta järntabletter nu.. när jag ÄNTLIGEN känner mig lite piggare och bättre.

Bebisen var fixerad nu iaf och låg långt ner i bäckenet.. hjärtslagen var fina och jag har ökat lite nu på kurvan vilket innebär att bebisen växt en del. :) nu är det liksom inte långt kvar förens det är dags att han kommer till världen. Mys!

Köpte med sushi efteråt och åkte hem till Jossan på gatan, för lite altanhäng och lunch ihop. Älskar att han på sushi-stället småler och säger 15bitar california? när jag kommer in... vadå stammis? Hahah
på eftermiddagen sen så hade jag bokat en klipptid till Frank som verkligen var i behov av att få bli av med sin långa lugg... jag hade förberett han redan på morgonen och fått lova att om man klipper sig så får man välja en leksak i leksaksaffären & när inte det riktigt funkade så fick jag även lägga till en glass på mutningslistan! ( han har nämligen väldigt svårt att klippa sig numera ) vägrar... så så fick det bli! Som tur var så följde Simon med också så han fick pina sig igenom frisörbesöket med lite tårar och protest. Men väl klar eller så klar som han fick bli så blev belöningen leksak & glass minsann!

Så nöjd, valde en verktygslåda!
glassen.. årets första mjukglass. Avnjöt vi i solen på torget.. innan vi bestämde oss för att käka middag på Calientes uteserveringen. Bra beslut..
tack familjen för en supermysig dag.. bara vi 3! Strax är vi 4 och det är ett annat kapitel. ☺️❤️

Gillar

Kommentarer

Erica
,
Vart har du köpt Franks tröja så cool
viktoriabergh
,
Den är från H&M ☺️❤️❤️