En dag i pyjamas

Återigen har jag sådana kloka och fina läsare. Tack för pepp och att ni delar med er♡♡ känns alltid skönt att höra att man inte är ensam.

Idag har vi efter dessa nätter tagit en heldag hemma i pyjamasen. Så välbehövligt! Ibland får man ju dåligt samvete om man inte går ut med bebis.. men idag känner jag inget sånt. Vi kan ta en gnutta luft sen när jag ska ta mig en liten promenad ner till centrum för att köpa sushi och delicatoboll.. juste! Det ska jag mumsa på idag.. delicatobollen är mjölkfri, bra va!? Jag som suktat efter choklad nu när jag inte äter mjölkprodukter.. (pga utredning för allergi på riktigt denna gång).

Sen är mannen i huset iväg på middag ikväll så då får man mysa hemma i ensamheten

Om jag orkar så ska jag köra ett pass på Sats online training när Frank somnat för natten. Men som sagt endast om jag orkar;)
gammal bild.. älskar hans röda kenzo tröja ♡ från babyshop.se .

Gillar

Kommentarer

Mikaela,
Kostar sats online träningsprogram? & isåfall hur mkt?
Www.nouw.com/mikaelaanderssons
josse
,
Så här står det på hemsidan babyhjälp när jag googlade 6 månaders bebis sömn: " mellan 7 och 10 månader kommer barnet normalt in i en period som kännetecknas av separationsångest. När barnet läggs i sängen då det är sovdags vill barnet antagligen inte släppa taget om dig och det kan mycket väl skrika och gråta hysteriskt. Under denna period kan barnet sova mycket oroligt och vakna väldigt ofta. Det kan mycket väl märkas redan från 6 månaders ålder " Lite utav det jag läste. kan ju vara något sådant frank är inne i nu. Hoppas det blir bättre snart 😊 Har själv lite fajter vid läggning både dagtid och kväll men har börjat mysa i soffan tills han är riktigt riktigt trött och nästan sover för att sen lägga i sängen. har funkat bra
Hanna
,
Hej. När jag var tvungen att äta mjölkproteinfritt i början av amningen så kunde jag inte äta chokladboll från delicato då de innehåller spår av mjölk. Kram Hanna
Anna
,
Du har säkert redan tänk på detta, men gå till en hälsoaffär/välsorterad matbuktik och kolla in den veganska chokladen! iChoc är väldigt god!! Och vegansk glass från Holly&Dan är också att rekommendera! Ibland är det lättare(godare) att leta efter veganska produkter istället för substitut som försöker efterlikna "Riktig" choklad:)
viktoriab
,
Det ingår i medlemskapet:)
viktoriab
,
Det ingår i medlemskapet
viktoriab
,
Okej spår av mjölk är väl en liten mängd som säkert inte ens påverkar.. tror jag:)