En dag i pyjamas

När Frank vaknade imorse så var det första han ropade MELOOOON, sen gick han upp till köket och hängde i kylskåpet tills kylskåpsdörren larmade... då fick jag tassa upp jag med. Hans önskan är min lag, är man sjuk så får man bli lite uppassad! MEN nu har även jag gått och blivit krasslig... såå typiskt!
Vi åt en ordentligare frukost vid köksbordet efter melonen men efter det så har vi mestadels legat på soffan i varsin pyjamas..

tills jag blev rastlös, bestämde mig för att vi skulle göra lite chokladmuffins! Han var inte sen på den idéen! Obligatoriskt att baka när man är sjuk.

Chokladmuffinsen blev dock väldigt trista.. smakade inte så mycket så kommer nog satsa på kladdkakemuffins nästa gång, mer värt! ;)

Till lunch tog vi en klassisk korv med bröd. Lättlagat när man inte är hundra! Nu tänkte jag att vi skulle ut på en liten långsam promenad tillsammans vi behöver få lite luft, solen skiner och det ser fantastiskt ut utomhus.. men det blåser stormigt och är endast 3grader så låter mig inte luras ;)

Gillar

Kommentarer

Sandra
,
Vart har ni köpt pyjamasen? 😊
viktoriabergh
,
Den är från hm!
viktoriabergh
,
Vad tror du? Vad är det du vill ha ut av frågan? 😊
Sofie
,
Jättegott om du frågar mig! utöver att han här var sjuk ser han inte ut att lida det minsta av smarrig melon och korv
Sofie
,
Svar till S: Jättegott om du frågar mig! utöver att han här var sjuk ser han inte ut att lida det minsta av smarrig melon och korv