En dag i bilen

Vi har åkt väldigt mycket bil idag, vi åkte hem från Karlstad först och jag mådde illa hela vägen!! Var så trött med.. Frank sov i bilen och jag hade stor lust att åka in på en rastplats och sova en stund jag med.. men det kan man ju inte bara! Så fick köra på.. Sen hann vi bara landa här hemma och packa in väskorna innan vi behövde åka mot Bromma flygplats och hämta upp älsklingen som vi lovat.

Det gick bättre och Frank var så duktig hela resan.. Så nu har vi äntligen landat hemma alla 3! Eller 4... jag känner mig såå gravid idag! Det har spänt och känt väldigt mycket runt magen och ryggen idag.. plus det där eviga illamåendet då. Men så jobbigt när man känner att allt som sitter mot magen trycker! Byxor, trosor, bilbältet, jackan.. Ja man hade nästan önskat att få gå naken för det är så obehagligt med kläder osv som tightar till vid magen nu.. ska börja kika lite på mammakläder. :)

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Håller verkligen med dig. Är i v.8 och känner med att inget får sitta åt. Tar mina största trosor jag har haha. Och leggins som jag drar upp högt över magen för att det inte ska klämma när jag sätter mig. Tycker att du är grym som har varit öppen sen start i graviditeten. Jag *gömmer* fortfarande men förstår igentligen inte varför. Följt dig och simon sen start och du verkar vara en fantastisk tjej och person! Skulle mer än gärna vilja hänga med dig på mamma ledigheten men bor i jönköping så det är en bit 😉 stor kram!!
Hanna
,
Mamma och person - skulle det stå ❤
viktoriabergh
,
Hahah ja man måste köpa nya mamma trosor nu helt rätt!! Tack snälla för så fina komplimanger!! Vad gullig du är, vi får ta kompis dejt 😉! Kram!!